Gårdagens outfit hos Kvänum

Även igårkväll var vi ute och minglade loss, och denna gången var det ingen mindre än Kvänum som stod för inbjudan och ville visa upp deras senaste kök som de gjort i samarbete med Louise Liljencrantz.
Denna tjusiga köksnyhet med japanska influenser (Trendalert!) har jag ju visat här i bloggen via fina pressbilder så kika gärna HÄR om du skulle ha missat detta.

En supertrevlig tillställning med goda drinkar, bubbel och mat som även den hade tydliga japanska smaker, och tillagades på plats av kocken Jacob af Petersens som ju var en av deltagarna vid Sveriges Mästerkock 2018.

*länkarna i detta avsnittet är annonslänkar*

Jag fick skickat mingelbilden ovan till mig igår via Trendgruppen PR som arrangerade minglet och efter att jag postat den på instgarm så fick jag många frågor på min outfit, minsann.
Lite mera färgglatt än vanligt hahaha och klänningen hittar du HÄR och tröjan med spetskant som jag hade under hittar du HÄR.
Skorna syns inte i bild här men i översta bilden, storfavoriter hos mig, så tipsar dig om att du hittar dessa HÄR med 30% rabatt just nu.

Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.