Kvänum x Liljenkrantz

Idag presenterades det nya tjusiga köket som Kvänum tagit fram i samarbete med inredningsdesignern Louise Liljenkrantz vårens stora nyhet hos Kvänum som även kommer att visas upp under Stockholm Design Week 2019 som startar den 4 februari.
Ett kök av massiv ek där nordisk hantverkstradition och gedigna materialval möter minimalistiska japanska influenser, och som sagt ännu ett tydligt tecken på ekens stora återkomst i våra hem!

Ovanför spishällen svävar en maffig kåpa klädd i marmorerad portugisisk kalksten och även bänkskivan och bordet är skapade i samma material.  Dessutom har Louise ritat ett lägre bord i sten med utrymme för teppanyakihäll, omgiven av en låg sittgrupp för att understryka de japanska influenserna och den ceremoniella atmosfären kring en japansk måltid.

Väldigt fina pressbilder i vanlig ordning från Kvänum som lockar till att se mer, jag var inbjuden till dagens pressvisning men eftersom jag är i Paris så får jag snällt vänta på att se denna nyhet live under den kommande designveckan.

*Pressbilder Kvänum

4 reaktioner på “Kvänum x Liljenkrantz”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.