Kvänum x Liljenkrantz

av | jan 23, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Idag presenterades det nya tjusiga köket som Kvänum tagit fram i samarbete med inredningsdesignern Louise Liljenkrantz vårens stora nyhet hos Kvänum som även kommer att visas upp under Stockholm Design Week 2019 som startar den 4 februari.
Ett kök av massiv ek där nordisk hantverkstradition och gedigna materialval möter minimalistiska japanska influenser, och som sagt ännu ett tydligt tecken på ekens stora återkomst i våra hem!

Ovanför spishällen svävar en maffig kåpa klädd i marmorerad portugisisk kalksten och även bänkskivan och bordet är skapade i samma material.  Dessutom har Louise ritat ett lägre bord i sten med utrymme för teppanyakihäll, omgiven av en låg sittgrupp för att understryka de japanska influenserna och den ceremoniella atmosfären kring en japansk måltid.

Väldigt fina pressbilder i vanlig ordning från Kvänum som lockar till att se mer, jag var inbjuden till dagens pressvisning men eftersom jag är i Paris så får jag snällt vänta på att se denna nyhet live under den kommande designveckan.

*Pressbilder Kvänum

4 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.04 /2019

  […] Se fler bilder HÄR. […]

  Svara
 2. Louise Liljenkrantz for Kvänum - COCO LAPINE DESIGNCOCO LAPINE DESIGN

  […] First seen on Inredningshjälpen […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Gårdagens outfit hos Kvänum

  […] igårkväll var vi ute och minglade loss, och denna gången var det ingen mindre än Kvänum som stod för inbjudan och ville visa upp deras senaste kök som de gjort i samarbete med Louise […]

  Svara
 4. Louise Liljenkrantz’s timeless kitchen for Kvänum - AboutDecorationBlog

  […] via Inredningshjalpen […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *