Himla på Maison & Objet I Paris

av | jan 24, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Maison & Objet 2016

Idag bjuder jag på ännu ett inlägg från Maison & Objet 2019, och tillägnar ett personligt favoritvarumärke ett helt eget inlägg, nämligen Himla
Du som följt mig ett tag vet ju hur mycket jag gillar deras textilier och hela filosofin med materialen som används, kulörerna och de långsiktiga kollektionerna som uppdateras med tidens gång.

Alltid lika roligt att träffa tjejerna som jobbar på Himla, de verkligen brinner för sitt arbete och det både märks och smittar av sig på omgivningen.
I deras monter stannade jag en extra lång stund för att njuta av både sällskapet och de fina nyheterna.

Hilmas monter var i vanlig ordning jättefint stylad med olika miljöer för både badrum sovrum och det dukade bordet och detta var jag såklart sugen på att spana in lite extra!

Årets nyheter bjuder på naturtoner men också en heldel blågröna nyanser samt rosa!

Vackert dukat bord och visste du att även porslin till detta finns i Himla sortiment?
Porslinet i årets nya nyanser hittar du HÄR och just nu med 25% rabatt! (adlink)

Årets nya rosa kulör heter Lovely Cherry och återfinns på en hel rad av de kända serierna med produkter som älskas av många.
Kudden ovan i bild hittar du HÄR  och linnepläden HÄR och överkastet i siden HÄR (adlinks) och även dessa och andra fina nyheter från Himla med 25% rabatt just nu just nu.
Hoppas du gillar min lilla rapportering från Maison & Paris 2019 som jag fyller på med efterhand och skulle du ha missat något tidigare inlägg så kika HÄR.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.04 /2019

    […] …också spanade jag in senaste nytt hos Himla såklart, men det har jag ju redan visat i inlägget som du hittar HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *