Hemma Igen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän!

Fredag igen,  och denna dagen går verklige i sakta gemak,  jag vet inte vad det beror på men nästan alltid när vi varit iväg så blir jag så himla trött när jag kommer hem.
Kanske beror det på att man helt bryter sina vardagliga rutiner, alla intryck osv men sjukt jobbigt att känna sig så seg…
Tur att det är fredag och väntande helg så man kan ladda batterierna en smula även om det inte kommer att vara helt jobbfritt det är nu nästan aldrig det.

Idag vill jag iallafall passa på att visa dig några bilder som jag tog i sovrummet i förmiddags, och denna gången med alla mina fina decokuddar i fokus.
Så snyggt att ha många fina kuddar på sängen, men lite jobbigt när man är trött och ska gå och lägga sig men det är väl mödan värt tänker jag.

Längst bak vid sänggaveln i rotting hittar vi de stora sammetskuddarna som du hittar HÄR med 25% rabatt , sen har vi ett gäng ”vanliga linnekuddar” från Himla HÄR och längst fram nyinflyttade kuddar i sammet med liten franskant och i mitten en vacker mönstrad sammetskudde med tofsar.

Älskar dessa sammetskuddarna som finns i flera olika nyanser varav denna heter Titanum

Längst ned i min lilla samling där på stolen hittar du en beige kudde som är så himla fin, jag tror jag visat den tidigare,  och vill du slå till på denna så hittar du den HÄR.

Mattan i bilden ovan är även den en nyinflyttad undernäring och den kan du kika närmare på och slå till på med 20% rabatt HÄR nu i helgen!

Ikväll blir det en soft och skön hemmakväll med senaste avsnitten av Hemma Igen som ju är en feel good serie som går på SVT och som alla verkar kolla på just nu.
Tror det finns 8 säsonger av denna som kommer att släppas pö om pö så en en riktig långkörare att se fram emot.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.