Buvette Paris

av | jan 24, 2019 | Maison & Objet 2019, Mässor, Mat, Resor

Hej torsdag och jag hemma i Malmö igen efter en fin vistelse i Paris.

Vi åkte hem sent igårkväll och även om det är skönt att vara hemma igen, så hade jag inte haft något emot att stanna kvar någon dag till för att insupa den parisiska atmosfären!
Vi bodde som sagt på Hotel de Nell som är ett designhotell som ligger i 9 Arr, och där runt i kring brukar vi bo eftersom vi trivs där och det är lätt och behändigt att ta sig till mässan osv.
Lyxkvarteren och turistsevärdheterna i all ära när det gäller Paris, men den riktiga charmen och den härliga känslan finns om man söker sig lite längre bort som tex nyss nämnda område.

Bilderna här ovan tog jag inte just där utan en liten promenad längre bort där man hittar Pigalle som ju har ett visst gammalt rykte hahaha, men charmiga kvarter som tusan och en ett riktigt guldkorn till restaurang nämligen supercharmiga Buvette Paris.

Vädret var ju inte riktigt på vår sida med både ymnigt snöfall, duggregn och kyla men detta trotsade vi så klart för att ta sig till ett stället som detta…

Som ett litet större hål i väggen och väl där innanför dörren är det som att vara i mathimmeln om man gillar rustika rätter som Croque Monsieur, toast med avokado och pocherat ägg, franska ostar to die for, betor med getost, våfflor, morotskaka osv osv.

Vi beställde in en massa olika rätter att dela på och åt som brunch eftersom vi hungriga som vargar, och allt var så himla gott!!

Buvette finns inte bara i Paris utan även i New York och i Tokyo och menyn är i stort sett den samma på alla tre ställena.
Vi var där två gånger när vi var där och definitivt ingen tursitfälla eller så utan precis så rustikt och puttinuttigt som det ser ut på bild!

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » From Paris with Love

    […] Ett gäng Hemköps-tulpaner i all sin enkelhet i favoritvasen för tulpaner som hittas HÄR (adlink), också köpte jag med mig boken med alla recepten på den underbara maten som serveras på Buvette, restaurangpärlan som jag berättade om i inlägget HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *