Trollat fram lite fredagskänsla

av | jan 18, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Fredag här hemma hos mig och jag har lyckats trolla fram lite härlig fredagskänslan med ganska enkla medel, ibland behövs det inte så mycket för att man ska känna sig upprymd och glad och förväntansfulls inför helgen, inte sant?

Jag har inte köpt så värst mycket saker den senaste tiden, jag inte haft något direkt sug efter nya saker, men undantag finns ju så klart.
Senaste inköpet var ju min lilla Pipistrello som jag är så nöjd med, och nu i veckan slog jag till på en liten fin ljusstake som heter Trollhassel (adlink) och som jag önskat mig ganska så länge nu.
En lite mindre ljusstake som känns lyxig att få ha i sin ägo, jag älskar den redan och är mycket nöjd med detta väl övervägda köp.

I veckan har det landat en hel drös med trevliga inbjudningar till olika fester och event under Stockholm Design Week 2019 som drar igång den 4 februari.
Igår kom även inbjudan till Elle Decoration Swedish Design Award 2019 och dit brukar jag gå men har inte bestämt mig tänk om jag fortfarande är sur för att jag inte blev nominerad hahaha…
Min tanke är att jag ska vara uppe i Stockholm under hela veckan men har faktiskt inte bokat boende än så hur det blir i slutändan återstår att se.

Fredagsgodis!

Min stora last är smågodis men det visste du nog redan hahaha!

Redo för helg och inte vilken helg som helst eftersom vi åker till Paris och Maison & Objet nu på söndag.
Dit åker vi dels eftersom Ethimo om vi har agenturen för i Sverige, ställer ut där men också för att spana in senaste nytt och trenderna för 2019.
Som jag ser fram emot detta ch hoppas att du vill hänga med på ett hörn!

Ha en fortsatt fin fredag!

 

3 Kommentarer

 1. Liss Olsson

  Visst är ljusstaken fin… men är den gjord med den klassiska vänskapsknuten i tanke. Mvh Liss.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Nja dem är faktiskt minst speciellt lika vare sig i storlek eller utseende

  Kram

  Svara
 3. Liss Olsson

  Men båda har en knut tre armar som svänger, tycker det är likt.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *