Tävla och vinn julbelysning från Watt & Veke

av | nov 18, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam, Tävling

*Tävling i samarbete med Watt & Veke*

Idag har jag i samarbete med Watt & Veke fixat den grymmaste tävlingen till er mina fina bloggvänner! En tävling som ligger helt rätt i tiden nu inför stundande juletider, då  av er vinner ett helt kit med mina utvald favoriter från Watt & Veke’s julsortiment!!

Bilden ovan ger en hint om vad du vinner, men jag radar upp vinsterna som är: den fina mässingsljusstaken Crown , den stora Snöblomman samt den lilla Snöblomman samt sist men inte minst den paljettglittrande stjärnan Jubilee!!
En vinst med ett värde av ca 4000 kr och vad som är extra bar dessutom är att du får chansen att pryda ditt hem med två fina Snöblommor trots att dessa är i stort sett slutsålda överallt!

Förutom att själva produkterna i sig är i en klass för sig både när det gäller design och kvalitet, så måste man ju älska de fina kartongerna som de kommer i.
Enkelt att förvara och bevara sinna favoriter så att de är hela och fina när det är dags att plocka fram dem igen.
Ja, just det där att ha återkommande julsaker som man plockar fram år efter år är ett fint sätt att skapa traditioner kring julen tycker jag

Fina stjärnan Jubilee med silvertrådar och silverpaljetter är en stjärna som Watt & Veke har tagit fram med anledning av deras 20-års jubileum som de firar nu under 2018.
Extra kul att få ha en sådan i sin ägo, inte sant?

TÄVLAR GÖR DU GENOM ATT:

1. Besök Watt & Vekes hemsida och välj ut din drömprodukt ur deras sortiment, kopiera länken i URL och infoga denna i din kommentar ill detta inlägget.
Hade jag fått vara med och tävla hade jag pekat på den här toksnygga lampan

2. Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna priset!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Tävlingen pågår till nästa söndag 25/11 och sen skickas vinsten ut så att du förhoppningsvis får ditt julpaket lagom till första advent. (Vinnaren dras av Watt & Veke, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

Också avslutningsvis några bilder på Snöblomman och mässingsljusstaken här hemma hos mig, som också kan bli dina om du tar chansen och är med i den lätta tävlingen, ja busenkelt att vinna detta grymma pris skulle jag vilja påstå.

Ha en fortsatt fin kväll och stort lycka till!

163 Kommentarer

 1. Anna Ohlsson

  Åh så himla fint till Advent!! Jag skulle säg att denna taklampa är min drömprodukt, https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_ceiling_pendant?id=HW0110
  Å snöblomman är med en dröm till advent, men den kanske går att få tag på till nästa år, eller om jag kanske kan våga hoppas på att vinna den här redan till i år!
  Så fina bilder att inspireras av till advent och riktigt lyxig tävling, fint inlägg!
  Mvh Anna

  Svara
 2. Anna Ohlsson

  Åh så himla fint till Advent!! Jag skulle säg att denna taklampa är min drömprodukt,
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_ceiling_pendant?id=HW0110
  Och snöblomman är med en dröm till advent, men den kanske går att få tag på till nästa år, eller om jag kanske kan våga hoppas på att vinna den här redan till i år!
  Så fina bilder att inspireras av till advent och riktigt lyxig tävling, fint inlägg!
  Mvh Anna

  Svara
 3. Martina Orrmo

  Allt är underbart i deras sortiment men en drömprodukt hade varit denna: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Golvlampor/Curtis_golvlampa?id=G1553412

  Jag vill vinna detta underbara julkit därför att varenda pinal skulle klä mitt hem alldeles perfekt. Vi måste investera i nya julgrejer i år för att min sambo råkade slänga fel kartong på tippen för ett par veckor sedan…..!- så denna tävling kom mycket lägligt! Håller tummar och tår att jag denna underbara vinst får!

  Svara
 4. Christina Udd Ericsson

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Snoblomma_68_vit?id=P0306801

  Snart är det första advent,
  och julens dörr står på glänt.
  Tindrande stjärnor i det blå
  i hus och fönster lika så.
  Vi tänder ljus lite här och där,
  i denna vackra adventsstjärna är jag riktigt kär.
  Så himla stilfull och läcker,
  mången beundran den väcker.
  Finaste design, färg och form,
  om jag vinner detta fantastiska pris skulle glädjen bli ENORM!
  För det ger verkligen mys och vacker dekoration,
  som lyfter hemmet till stilfull perfektion.
  Hoppas detta få vinna,
  för en stämningsfull advent få finna.
  ✨ ✨

  Svara
 5. Petra Stafberg

  Åh Watt & Veke har så mycket fint ✨✨, jag älskar framförallt deras julsortiment & ljusslingor.
  Min stora favorit nu är den här fina rosa stjärnan man kan ha framme hela året:
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Juliette_25_rosa?id=P0642589

  Vilken drömvinst, för mig är det väldigt viktigt att ha det mysigt hemma och få in julstämningen hos mig då jag är kroniskt sjuk & husbunden och försöker ha det så fint o mysigt omkring mig som jag kan, eftersom jag lever hela mitt liv i min lägenhet ✨.

  Hade blivit så glad över att få det här underbara paketet ❄️, och få sprida vackert ljus hemma i mitt vardagsrum i vintermörkret, där jag tillbringar mina dagar i min dagsäng✨✨.

  Om jag det här fantastiska julpaketet från er hem fick,
  så skulle allt lösa sig på ett kick ✨.
  Att få lysa upp & adventsmysa med detta fina ☺️,
  hade det inte varit nån pina,
  utan snabbt hade min lägenhet så mörk, trist & grå,
  blivit upplyst o vacker som få ❄️✨.
  Att den här fina hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨ .

  Svara
 6. Susan Hamid Nilsson

  Den underbart vackra snöblomman hade blivit så fin i mitt vardagsrumsfönster. Den hade spridit ljus och värme till alla som vandrar förbi utanför på gatan.

  Svara
 7. Hannasänglar

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Golvlampor/Curtis_golvlampa?id=G1553412

  Oh yes! Den där snyggingen skulle sitta fint i vårt nya mörka vardagsrum ✨ ✨ I övrigt skulle jag bli dunderochbrakglad för alla fina julstjärnor som skulle hjälpa mig att komma upp i de där 5-7 ljuskällorna per rum som man bör ha Har insett i allt det mörka att ljus faktiskt är otroligt viktigt Kram och ha en finfin kväll❣️

  Svara
 8. Elin

  1. Mim drömprodukt skulle vara den här: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Boll_65_oval_bomull_jersey?id=T126501
  Jag älskar lampor men är så otroligt petig så trots våra tre år som husägare så har vi ännu inte taklampor i alla rum!

  2. Jag skulle vilja vinna drömkittet för att jag bara i mina vildaste fantasier skulle unna mig något sånt själv! Snöblomman står på topplistan men bortsett från att den är svår att få tag i så skulle vi inte kunna prioritera så nu. Min sambo är föräldraledig med våra underbara barn och jag går ner i tid snart för att starta eget och för att kunna ha barnen hemma mycket när det är föris som gäller snart. Skulle ändå vilja omge mig med sån lyx!

  Hoppas på tur!

  Svara
 9. Julia Nordman

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Golvlampor/Curtis_golvlampa?id=G1553412

  I år firar jag och sambon jul ensamma nere i Halmstad pga jobb. En jul utan familjen och vännerna hemma i Dalarna är svår att ens föreställa sig. Jag önskar vinna detta ljuvliga kit för att kunna skapa en mysig stämning för bara mig och kärleken denna jul. Att det blir något alldeles extra för bara oss två, när vi inte har möjlighet att resa hem till familjen som alla andra år. ♥

  Svara
 10. Susanne Persson

  Underbar lampa som jag skulle placera i vårt ”kaminrum” , där skulle lampan få lysa upp ett mörkt hörn som länge behövt en lampa. Att lampan är svart passar utmärkt då inredningen går i vitt-grått -& svart !

  Svara
 11. Annica svensson söderberg

  Hej, jag vill vinna tävlingen för att jag brinner för att göra vårt nybyggda hus mysigt. Inredning får mig att gnistra ihop med julbelysningen och det finns ingen bättre terapi än vackra saker!
  En lampa som skulle passa mitt hem är denna läckra industrilampa:
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Vagglampor/Henry_wall_svart?id=V1664

  Håller tummar o tår!

  Svara
 12. Lina

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Vilda_svart?id=T5853610

  Svårt att välja drömprodukt från Watt & Veke! Men denna är en produkt jag drömmer om, även snöblomman har jag fastnat för totalt! Jag har nyligen flyttat från mammas trygga famn till egen lägenhet med allt vad det innebär så finns inte ekonomin till att lyxa i jul. Önskar nu mer än gärna att vinna detta set då det hade lyst upp och höjt julstämningen i min lilla lägenhet! Önskar önskar önskar hårt att jag vinner!

  Svara
 13. Lotta Magnusson

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Golvlampor/Rio_golvlampa_massing?id=G5126412

  Det började med att jag målade om i köket och det blev så bra att jag – i bara farten – fortsatte med hallen. Ursnyggt blev det, men nu har jag märkt att belysningen inte räcker till i hallen. Jag tycker det vore så snyggt med golvlampa Rio i mässing till min Art de’co serveringsvagn som står där. Lite lyx i hallen blir man alltid glad av.

  Svara
 14. Enmy

  Åh halleda vilken underbar tävling! Min drömlampa från Watt och Veke är den här oerhört vackra lampfoten i glas: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Zelma_stor_silver?id=B244406

  Eftersom vi är nyinflyttade i hus blir det många köp så här i början, alltifrån till duschmunstycken till gräsklippare…Tyvärr kommer vacker julbelysning långt ner på listan, men hade ju varit underbart att få möjlighet att pryda huset med dessa fantastiska ljusstakar ändå! Hoppas hoppas! ☺️

  Svara
 15. Marianne Sundqvist

  Ljusstaken är helt underbar, love it

  Svara
 16. Katarina

  Denna ljusstake fångade mig direkt när den dök upp som inspiration på Inredningshjälpens blogg. Brukar inte falla pladask utan det brukar ta tid, denna fångade mig omgående & har sedan dess aldrig lämnat mina tankar:
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Dekoration/Ljusstakar/Crown_3?id=CH0113
  Jag är förälskad & skulle vilja vinna denna tävling för att inleda ett livslångt förhållande med denna stilfulla, eleganta & trebenta skönhet.

  Svara
 17. Pernilla Andersson

  Vilka underbara priser! Min dotter har förälskat sig i snöblomman, vilken underbar adventspresent att få ge en till henne! Och sätta upp den andra hos mig

  Svara
 18. Katarina

  Denna ljusstake fångade mig direkt när den dök upp som inspiration på Inredningshjälpens blogg. Brukar inte falla pladask utan det brukar ta tid, denna fångade mig omgående & har sedan dess aldrig lämnat mina tankar:
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Dekoration/Ljusstakar/Crown_3?id=CH0113
  Jag är förälskad & skulle vilja vinna denna tävling för att iinleda ett livslångt förhållande med denna stilfulla, eleganta & trebenta skönhet.

  Svara
 19. Michaela Dahlberg

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Plafonder/Anna_60_vit?id=T7%2f60%2f11%2f01%2f
  Jag tycker att plafonder rent generellt är oinspererande och fula, men denna är fantastiskt!

  Jag har sedan hösten 2017 efter snöblomman suktat, men ännu inte min fästman lyckats tukta.

  Att investera i saker till mig själv är inte min specialité, jag är mer en sådan som gillar att ge.

  Jag hoppas därför att jag detta lyckas vinna, trots att jag inte är jätteduktig på att rimma.

  Svara
 20. Samantha Claesson

  Wow vilken tävling, Alexa ljusstjärna måste ändå vara en favorit må jag säga! ❤️
  Länk här:
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Dekoration_jul/Alexa?id=J005869
  Då jag faktiskt ingen julbelysning till sovrummet äger, är detta en perfekt tävling för mig eller vad är det du säger? Julbelysning till ett värde av fyra tusen, det skulle verkligen göra susen! Som studerande blir det lätt knapert i plånboken till jul, så att slippa lägga pengar på julbelysning och vinna detta drömkit vore superkul! Skulle mysa till och verkligen förhöja julstämningen hemma tycker jag, belysning skapar en sån mysfaktor i hemmet överlag! Vore en sann dröm att vinna, att detta lagom till jul hemma finna! ☺️

  Svara
 21. Sofia Atterfors

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Dekoration/Ljusstakar/REX_blank_massing?id=CH0313

  Svårt att välja drömprodukten eftersom allt är så otroligt fint, men för tillfället är jag lite extra kär i ljusstaken Rex. Tidlös och vacker i sin enkelhet. Jag vill vinna eftersom både jag och min sambo älskar julen och att vi denna jul kommer att få fira tillsammans med vår son som föddes i jul(i). Att få pryda hemmet med klassiker vår första jul som familj skulle vara en dröm!

  Svara
 22. Kristina Päätalo

  Vilken drömvinst måste jag säga! Funderade på att beställa just snöblomman då den är såå himla fin och jag skulle behöva byta ut mina papperstjärnor som börjar ge upp efter många år.
  Detta år fick jag dock prioritera och ta med alla våra 5 barn på en resa för att fira min man som fyller 50 år i december. Barnen går i skolan/ studerar, en långt borta, eller har precis fått första jobbet så för att få umgås med alla i en hel vecka så tyckte vi det var värt att använda sparpengarna till tid med det bästa vi har <3.

  Denna lampa från Watt & Veke är min drömlampa: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_ceiling_pendant?id=HW0110

  Svara
 23. Sofia Atterfors

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Dekoration/Ljusstakar/REX_blank_massing?id=CH0313

  Svårt att välja drömprodukt eftersom allt är så himla fint, men just nu är jag speciellt kär i Rex ljusstake. Tidlös och vacker i sin enkelhet. Jag vill vinna eftersom både jag och min sambo älskar julen och att vi i år dessutom får fira den tillsammans med vår son som föddes i jul(i). Att få vinna detta paket lagom till vår första jul tillsammans som familj vore en dröm!

  Svara
 24. Sandra Lundblad

  Åh vilken tävling. Jag hade valt denna skönhet: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_floor?id=HW0210

  Jag vill vinna då jag och min sambo tillsammans har gjort om hela planlösningen på vårt hus där vi just nu är mitt i en omfattande renovering. Övervåningen blev i princip klar i veckan och vi har sovit första natten där nu, samtidigt som jag pluggar på heltid och vi har tre barn. Därför tycker jag att vi är värda denna fina vinst då vi inte hunnit fundera över någon belysning till advent alls! Håller tummarna hårt!

  Svara
 25. Anna jeppsson

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Vilda_natur?id=T58536

  Min motivering är detta år verkligen varit det värsta jag gått igenom. Jag ligger i en upprivande och jobbig skilsmässa från min man och min mamma har fått cancer och genomlidit cellgifter och en tuff operation. Innan operationen var vi och tittade på just den taklampan från Watt och veke och hon älskade den. Det vore underbart att få hänga upp julstjärnan i fönstret i min och mina barns nya lägenhet till advent.

  Svara
 26. Magdalena Olson

  Vem drömmer inte om en Lenny? https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Lenny?id=B1904917

  Är definitivt inte den som är i störst behov av att vinna efter att ha läst andras kommentarer men vinsterna är så fina och tävlingen rolig att jag lämnar ett bidrag ändå. En vinst hade gjort vårt lilla hus så juligt till barnens (och mammas) glädje. Vilket definitft hade varit välbehövligt då vi inte firar julen hemma utan som vanligt hos våra familjer på andra sidan sverige. Det blir nog dock sista året vi inte är hemma då jag så gärna vill ge våra barnen mysiga traditioner och inte bara flänga runt mellan våra släkter. Nästa år får alla komma och knö in sig hemma hos oss istället och då skulle det ju vara helt perfekt med ett ljuvligt julpaket från Watt & Veke som hade gjort vårt julfirande lika gnistrande och vackert som vilken julsaga som helst

  Svara
 27. Rebecca Rhann

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Oscar_ask_liten?id=B2070S58
  Det här är favoriten just nu hos er. Oscar. Gillar verkligen alla 3, tycker dom är fina tillsammans samtidigt som de funkar var för sig 🙂

  Detta trevliga paket skulle såklart alla vilja ha 🙂 I mitt fall har jag insett att fönstret i nya lägenheten inte riktigt var så litet som jag trott.. Så till jul skulle en stor snöblomma verkligen passa fint, skymma för insyn och blir nog också en liten snackis när familj och vänner kommer över då den är så vacker och ovanlig. Har aldrig sett en vackrare adventsstjärna faktiskt.. Hoppas hoppas!
  Kram

  Svara
 28. Josefin Magnér

  Wow vilken tävling!!

  Vårt vardagsrum precis fått sig ett välbehövligt lyft,
  så kvar i plånboken finns nu inte ett dyft
  Ett sånt vackert sken de där hade gett,
  det hade varenda en som går förbi sett
  någon avis kanske skulle blänga,
  kom in i stugan så berättar jag vart den finns att kränga!
  En kopp kaffe och kärlek finns här alltid för alla att få, förhoppningsvis även med sådant vackert ljus i var vrå ✊

  Detta är drömprodukter, inte lätt att välja bland allt fint!!

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Oscar_ash_stor?id=B2070L58

  Svara
 29. Jennifer Berg

  Jag skulle vilja vinna eftersom att det alltid är ett sådant projekt för mig att inhandla fin inredning. Jag har ingen bil, är ensam och bor 30 mil från min mamma. Lite julpiff i ensamheten som jag kan hämta ut på ICA hade gjort under för sinnesfriden som ska finnas i hemmet.

  Svara
 30. Rebecca Amiri

  men vilken fantastisk tävling. Så mycket snyggt på hemsidan men Den här snygga lampskärmen fångade mitt öga lite extra: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Nyheter/Clarence_29?id=S592900 den hade gärna fått klä min nyinköpta bordslampfot.

  Jag hade gärna vunnit lite belysning pga att det är rätt mörkt i min lägenhet just nu och jag är inte helt nöjd med den belysning jag har idag. Hade varit fantistiskt kul att faktiskt vinna lite kvalitetslampor. Håller tummen. ✊

  Svara
 31. Linn Hellström

  I somras gjorde vi en jätteflytt, från Östersund och hem till Skåne igen. Vi har inte ångrat oss en sekund, men när mörkret i november kommer krypandes slår det oss att vi måste klara oss utan meterhögt med snö och gnistrande klara vinterdagar. Det kommer krävas en hel del extra adventspyntande för att köra den mörka skånska decemberkylan på porten. Då hade vi älskat att få göra det med ett så vackert adventspaket. Sen har vi också bytt 70-tals radhus mot 20-tals stenhus med rymd och högt i tak. Belysningen behöver definitivt anpassas efter nya förutsättningar, den här hade gjort sig så bra https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Hope_stor_klar?id=T002200

  Svara
 32. Raffaella Thenor

  ’- snart är julen här
  I små steg tar den sig fram
  vad jag önskar finns här
  det är en sak som lyser
  och ser till att man inte fryser
  Vi lovar att om vi den vinner
  Inte glömma att saken släcka
  så kan den längre räcka.

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Elljusstakar_Jul/Johan_massing?id=J5657512

  Önskar mig denna fina ljusstake! Som nyligen hemflyttad och ska fira första julen hemma i Sverige igen vill jag fylla mina stora fönster då jag bor på bottenvåningen med mycket ljus och en mäktig ljusstake är på min önskelista!

  Svara
 33. Charlotte

  Åh vilken drömmig tävling! Förutom de fantastiska snöblommorna skulle jag så gärna vilja ha denna grymma nyhet från Hanna Wessmans samarbete: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_ceiling_pendant?id=HW0110

  Vi flyttade till hus i somras och har verkligen så mycket att renovera. Med småbarn vill vi inte renovera ihjäl oss så vi försöker ta lite i taget, men det är ju såååå kul att äntligen få skapa sitt drömhem Men just nu går alla pengar till tråk som slipmaskin, spackel, färg … skulle vara underbart att få vinna lite piff som iaf skapar lite stämning i kaoset!

  Svara
 34. Michelle W

  1. https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Bailey_borstad_massing?id=B16305A13

  2.
  Under mina tidigare år sedan jag flyttade hemifrån (7år sedan) har jag varit en riktig grinch och aldrig julpyntat min lägenhet. På sin höjd har en stackars liten julstjärna fått flytta in. Men efter förra julen hände någonting och jag fick min julglädje tillbaka så i år skall min nya lägenheten julpyntas från topp till tå! Därför hade det underlättat att vinna detta lilla kit, för att köpa juldekorationer till en större lägenhet när man inte köpt något alls tidigare det har kostat en del.. och dessa julpynten i vinsten hade verkligen satt pricken över i:et i mitt hem!

  Svara
 35. Linda Grehn

  När man är hemma och är mammaledig har man inte mycket pengar över, har man dessutom en sambo som tycker att snöblomman ser ut som en livmoder, ja då är det inte lätt att övertala honom till att lägga våra pengar på en julstjärna (vi har ju faktiskt den vi ärvde av hans mor?!)
  Jag tror dock att han hade älskat den, precis som med all annan inredning han varit motståndare till men sedan tyckt varit fin när jag själv köpt och hängt upp, lagt i soffan osv osv..
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Cindy_klar?id=T102500 Är mitt nästa projekt i övertalning då jag och min inredningsglade bonusson på 7,5 år tycker att den hade varit så fin i vårt kök och vi båda älskar den som han så sött uttryckte sig:D

  Svara
 36. Elin

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Slingor/Slingor/Twisted_Micro_80_silver?id=P07808006

  Jag älskar ju ljusslingor, både till vintern och till sommaren. Så min drömprodukter blir den hör nyheten – en ljusslinga med massor av ljuspunkter.

  Jag skulle så gärna vilja vinna den här tävlingen, för att vi behöver lite ljus i mörkret. Bokstavligt talat. Vi var nyligen med om att vårt hus brann och allt har varit som ett mörker sen dess. Nu behöver vi få lite julkänslor inför den första julen i huset, och om vi inte får någon snö på marken så skulle två snöblommor i fönstret iallafall ljusa upp tillvaron och julen! För att inte tala om ljusstaken. 🙂

  Svara
 37. Medelen

  Hur fint är inte detta pris?
  Vore ju drömskt att få pynta hemmet med två vackra snöblommor.
  Jag skulle bli så oerhärt glad om man fick möjligheten att pryda hemmet med detta till advent.
  Produkten jag valt är den tokläckra vägglampan som passar i alla hem och verkligen blir en snygg detalj i inredningen.
  ”Fingers crossed”

  Svara
 38. Mona

  1. Den frågan var enkel: Snöblomma 68 såklart
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Snoblomma_68_vit?id=P0306801

  2. Jag lyckades efter flitigt sökande i både finska och svenska webaffärer för 2 veckor sedan hitta en Snöblomma 68 som inte var slutsåld på nätet och den beställde min man åt mig som present på vår bröllopsdag. Nu pryder den ett av våra vardagsrumsfönster. Skulle vara så roligt om jag nu kunde överraska honom med ett par Snöblomma och som pricken över ”i”, en vacker ljusstake.

  Svara
 39. Maria Andersson

  Oj vilken fin tävling! Jag bor litet och har alltid älskat belysning men i begränsade utrymmen är det alltid svårt att få till det då de flesta snygga lampor kräver sin plats. Plafonder är ofta det som är gångbart men de har ofta en väldigt trist design. MEN inte Ingrid, så vacker så klockorna stannar!! Håller tummarna för att den ska pryda mitt lilla hem. Tack för en fin blogg. https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Plafonder/Ingrid_60_vit?id=T8%2f60%2f11%2f01%2f

  Svara
 40. Malin

  Denna lampan var helt otroligt fin och skulle passa i vårt vardagsrum så jag väljer den sin favvo: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Ellipse_80_bomull_jersey?id=T118001

  ”Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
  Och så röstade vi och vann gjorde sidan ”ja”.
  Så nu blir det inga julklappar till mig
  – inte en endaste pytteliten grej.
  Men i smyg skriver jag nu min önskelista till er,
  jag drömmer om att få EN julklapp – jag behöver inte fler.
  Detta fantastiska inredningspaket inför advent gör mig alldeles kär
  hoppas att ni tycker att jag värd vinsten är.

  Svara
 41. Michelle

  Efter flera år i en skokartong kommer maken och jag äntligen flytta dubbelt så stort, precis lagom till jul, och har för första gången plats att julpynta på riktigt och skapa våra egna traditioner.
  Min drömprodukt ur Watt & Vekes sortiment är ljusstaken Crown 3. Perfekt ljusstake till jul, och lika snygg att året runt. https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Dekoration/Ljusstakar/Crown_3?id=CH0113

  Svara
 42. Ulrika Mattisson

  Vilken fantastisk tävling! 🙂 Vi har precis fått klart vårt uterum i det lilla radhus vi flyttade till i höstas. Där har vi nu vår matplats och där ska vi vara med julens alla mysiga stunder för mat och umgänge är det tänkt. Men, eftersom det är helt nytt, saknar jag ju all form av julbelysning och ditt ”kit” skulle ju bli helt magiskt där. Jag drömmer också om taklampan Spoon ovanför matbordet… https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_ceiling_pendant?id=HW0110

  Svara
 43. Anncha, stiligahem.se

  1. Först och främst önskar jag att vinna. Utöver det: Vi letar efter en taklampa till vårt sovrum på landet. Där är det förhållandevis lågt i taket och där skulle Cindy i vitt bli väldigt fin https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Cindy_vit?id=T102501

  2. Jag skulle bli otroligt glad över att vinna. Vi har köpt ett helgboende med många fönster att inreda. Det vore en dröm att vinna det här fina paketet och jag vet precis var jag skulle placera allt. Jag skulle helt enkelt bli glad varenda dag.

  Svara
 44. Erika

  Start/Produkter /Dekoration /Ljusstakar /Crown 4. Den här är underbar o står högts på önskelistan! Jag skulle ha den framme jämt. Förmodligen skulle Snöblommorna hänga framme året runt också för dom är så vackra Det tog mig 40 min att delta i denna tävling då jag inte fattar nåt av att kopiera o URL. Men jag tror jag lyckades Hoppas, hoppas!

  Svara
 45. Molly

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Vagglampor/Henry_wall_svart?id=V1664
  Åh, denna lampfot har jag spanat på såå länge nu, så nu när jag såg att man kunde vinna något från detta märke tänker jag absolut ta chansen!! Det skulle passa så perfekt att vinna nu när jag och min pojkvän äntligen ska bli sambos och flytta in i vår första lägenhet. Ser så mycket fram emot detta, lika mycket (hehe) som jag ser fram emot att inreda helt själv för första gången! Detta priset hade passat in så bra i vår nya lägenhet och jag hade dessutom fått chansen att överraska min pojkvän med lite extra julklappar!

  Svara
 46. Annie Alström

  Jag hade utan tvekan valt deras redan slutsålda favorit ”snöblomma” https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Snoblomma_68_vit?id=P0306801
  Den hade förgyllt vårt, fortfarande, oinredda vardagsrum i källaren! Som småbarnsföräldrar och med en sambo som studerar så har vi inte råd att göra klart tvrummet nere i källaren, det enda som finns är ett fårskinn framför braskaminen. Med skenet från den lampan så hade rummet blivit direkt mysigt och hjälper oss att stå ut ett tag till innan det blir det där mysiga tvrummet som bli har tänkt oss. Håller nu alla tummar jag har

  Svara
 47. Marie Hultsved

  Denna vackra snöflinga skulle lysa upp & förgylla vår jul

  Svara
 48. Marie

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Snoblomma_68_vit?id=P0306801
  Idag fick jag både den lilla och stora snöblomman i skyltfönstret skåda.
  Jag älskar verkligen båda!
  En sådan vill jag verkligen ha hemma!
  Men dessa var de absolut sista exemplaren, vilket dilemma!
  När jag kom tillbaka lite senare var båda slut i butiken.
  Jag blev verkligen så besviken!
  Så nu hoppas jag på tur för jag vill mer än gärna
  vinna denna vackra stjärna!

  Svara
 49. Malin Westerberg Blom

  Köpte mina nuvarande julstjärnor för 20 år sen och nu vore det underbart med ytterligare klenoder i adventspyntsamlingen samtidigt som Watt & Veke firar 20-årsjubileum! En fint sammansatt mix av vackra klenoder att, tillsammans med nära och kära, förgylla kommande jular med.

  Svara
 50. Julie

  1.Min drömprodukt ur Watt & VEKEs sortiment är denna urgulliga pappersstjärna som skulle passa perfekt in barnets sovrum. Så praktiskt med en stående julstjärna, den skulle sannerligen skapa en mysig atmosfär.
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor_med_slinga/Julius_40_vit?id=P0634001
  2. Att vinna detta pris skulle bokstavligt lysa upp min tillvaro! Bor i en relativt mörk lght så att få hänga upp dessa fina snöblommor skulle göra detta mörkret lite mer uthärdligt.

  Svara
 51. Sofia Amcoff

  Min drömprodukt från Watt & Vekes sortiment är https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Nyheter/Andrea_barnsten?id=B962528

  Mycket av myskänslan runt jul handlar om den varma atmosfären som uppstår mitt i den mörka vintern, julbelysningen är en stor bidragande faktor till den känslan. Dessa fantastika och tidlös produkter skulle bidra till många års julstämning, glädje och tradition i min familj, därför vill jag vinna ⭐️

  Svara
 52. Anna

  Jag förälskade mig i denna helt fantastiska golvlampa ❤️ https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Golvlampor/Curtis_golvlampa?id=G1553412
  Jag har älskat allt från watt & WEKE i många år, speciellt deras adventsbelysning som blivit en av jultraditionerna här hemma! Mina äldsta vita pappstjärnor har säkert 10 år på nacken och börjar se lite ledsna ut. Skulle så gärna vilja byta ut mot dessa magiska stjärnor i fönstren i år och den söta ljusstaken på julbordet! ⭐️⭐️⭐️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 53. Emma @hemochinterior

  1. Min drömprodukt är denna fantastiskt stilrena men samtidigt skojiga lampa: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Oscar_ask_liten?id=B2070S58

  2. Jag var med om en jobbig och oerhört smärtsam upplevelse i somras och blev tvungen att flytta som ett resultat av det. Eftersom flytten var ofrivillig gav lägenheten jag bor i nu först bara sorgsna och jobbiga känslor. Nu har jag dock landat i både lägenheten och i mig själv, och jag älskar mitt nya hem. Det är en trygg oas där jag lyckats inreda väldigt mysigt. Vid händelsen i somras kom vissa saker bort, bland annat mina adventsljusstakar. Det jag har kvar i adventsväg är en stjärna, men annars är jag helt utan julbelysning och julpynt. Denna vinst vore så oerhört uppskattad, att få dekorera mitt nya, älskade hem med vacker julbelysning från Watt och Veke hade varit helt fantastiskt.

  Svara
 54. Mammaochmilo

  Borslampan Marble eftersom jag redan har vägglampan och den är såååå fin! http://www.markslojd.se/Hem/Produkt/105510/MARBLE.aspx ♥️♥️.
  .
  För när mörkret råder dag som NATT, vill jag lysa upp mitt hem med lumen före detta WATT . Belysning i varje VRÅ, får mig att bättre MÅ. Vackra skapelser som lyser och GLIMMAR, som vackra stjärnor som lyser upp mitt liv timmar efter TIMMAR.

  Svara
 55. Veronica Pettersson

  Vilken fin 90-årspresent Watt & Vekes produkter skulle vara till vårt hus Villa Högås, som byggdes 1928 men blev vårt i år. Lite tomt i de vackra fönstren är det fortfarande men förhoppningsvis inte länge till. Jag har valt den allra finaste Watt & Veke produkten – Winston som sprider fred och kärlek. Detta eftersom hela världen behöver lite extra kärlek och ljus så här års och tänk om alla hade den hemma i sina fönster och påminde världen om att hålla sams.

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Dekoration_jul/Winston?id=J502320

  Peace & Love
  Veronica

  Svara
 56. Lina

  Att bara välja en sak är så väldigt klurigt. Men Vilda har legat på önskelistan länge nu. https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Vilda_svart?id=T5853610
  Jag önskar vinna den här DRÖMVINSTEN i juletider för att vi har ett nybyggt hus med många fönster, men inga fina juldekorationer att ha i dem. Att vinna de här snygga från Watt & Veke skulle kännas som vi äntligen dekorerar hus och fönster på ett rättvist sätt. Inget är heller mysigare än vacker julbelysning!

  Svara
 57. Emma

  http://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Plafonder/Anna_60_vit?id=T7%2f60%2f11%2f01%2f
  Länge jagat den perfekta plafonden, här den. Deskret men så fantastiskt vacker!

  Älskar att sätta upp julbelysning, blir så mycket piggare och en härlig julstämning infinner sig. Jobbar som psykiatri-sjuksköterska, där jag dagligen uppmuntra och stöttar för ett ökat välbefinnande. Denna uuunderbara tävling hade gjort mig materiellt-lycklig, sällan unnar jag mig själv något.

  Svara
 58. Emma Bengtsson

  Likt en stjärna på himlen den blänker, gör sig bäst när mörkret sig sänker. Ljus och frid i huset den skänker.
  Håller borta allt det svarta och dystra, hoppas nu jag wattveke kan tacka 🙂

  Svara
 59. Camilla

  Vilken fantastisk tävling!
  Det skulle vara lycka om jag vann dessa finheter. Maken och jag har bott i vardagsrummet sen december förra året men ska i helgen få eget sovrum då dottern har flyttat ut till LSS-boende.
  Det blir en mini-make over med nya tapeter och det skulle vara fint att pryda rummet med Snöblomman och ljusstaken. Både maken och jag är heltidssjukskrivna så ekonomin är inte på topp precis. Pricken över så är Watt o veke ett Eskilstuna-företag, min stad där jag är uppväxt och bor i 🙂
  Allt gott!

  Svara
 60. malincatrin

  Så här in för jul grämer jag mig så att jag inte tidigt beställde årets finaste julstjärna, som jag just nu drömmer om dag som natt: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Eldig_52_vit?id=P0655201

  Vi skall inte ha granen på samma ställe som tidigare och inser att vi helt plötsligt inte har någon julbelysning i vårt vardagsrum. Tidigare år har vi haft en majestätisk gran och ljusstakar/stjärnor har liksom inte varit nödvändiga (granen har stått framför de fönster vi har) så i år skulle jag gladeligen pynta vardagsrummet med 2 stycken snöblommor

  Svara
 61. Amanda

  Dröm tävling!
  I år ska jag för fösta gången i mitt 29 åriga liv få ha julen hemma hos mig I vår nya lägenhet på Tomtebogatan och heter ens gata så är det ju nästan ett måste med magisk julbelysning!
  Åh, det finns så mycket fint hos watt & veke som Eldig 52 och Juliette grön eller Ellipse 80 men jag önskar mig nog snöblomman mest av allt i år ❄️

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Snoblomma_68_vit?id=P0306801

  Svara
 62. Johanna

  Kan nästan höra hur mörkret knackar på,
  öppnar upp och möts av en himmel så grå.
  Nä nu får det vara droppen,
  ”ge mig ljus” ropar hela kroppen.
  Hur löser man då detta?
  Produkter från Watt & Vekes är det rätta!
  Månader av mörker kräver ombonade krypin,
  och ljus är vad som får mig på spinn.
  Det gäller att skapa sig en mysig plats,
  sitt och familjens egna palats.

  Vinsten skulle jag dela med min bästa vän – farmor <3 Ett litet tack för alla fina jular hon har bjudit in till år efter år. Minnen som sitter djupt rotade i hjärtat.

  Drömlampa: https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_ceiling_pendant?id=HW0110

  Svara
 63. Inredningshjälpen » Att påminna om tävlingen med Watt & Veke

  […] Tävlar gör du HÄR […]

  Svara
 64. Emelie Björling

  Jag hade valt denna plafond (https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Plafonder/Anna_80_vit?id=T7%2f80%2f11%2f01) eftersom snygga plafonder är det svåraste lamporna att hitta.
  Jag vill vinna eftersom jag har suktat efter snöblomman senaste året, men då jag är sämst på att lägga pengar på mig själv (hej familjen med två små minisar på två år och en på fem månader) och har varit föräldraledig i en evighet, vore det roligt att få uppdatera hemmet!

  Svara
 65. Emma

  1. https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Taklampor/Taklampor/Vilde_natur?id=T581800

  2. Det har gått 10 år sedan jag flyttade hemifrån – och inte en endaste juldekoration tagit sig över min tröskel, något min sambo har aldrig ifrågasatt.

  För dryga två veckor sedan berättade mina svärföräldrar för mig hur mycket min sambo – sedan barnsben – ÄLSKAT julen. I hans rum dekorerade han varsamt med tomtar, glitter, ljus och allt där emellan. Ingen fick röra. Bara titta. Och där satt jag och gapade. Jag – Grinchen personifierad, hade ingen aning. Inte ett ord han sagt under alla våra år och jular tillsammans. Han har förstått att julen för mig aldrig varit vad julen varit för honom – men i år kan den kanske – kanske ändå bli det. Med eller utan dessa fina juldekorationer. För första gången ska jag ge julen en ny chans.

  /Emma.

  Svara
 66. Cicci

  Min drömprodukt ur sortimentet är lampfoten Curtis som är så snygg! En modern klassiker!
  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Curtis_bordslampa?id=B1553412

  Min motivering (melodi ”Nu är det Jul igen”):
  Nu är det kul igen, för snart är det jul igen
  Jag måste få bort vardagsbruset
  Men inget pynt är kvar, jag ingen stjärna har
  Hur får jag då det rätta myset?
  med Watt och Veke
  Det går som leken
  För blomman har det fina ljuset
  Och bara saken
  Att vinna staken
  Gör det lätt att pynta huset

  Svara
 67. MikaelS

  De har så mycket fint i sitt sortiment! Eftersom vi älskar julen här hemma faller mitt val på ELDIG https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Eldig_52_vit?id=P0655201 Den hade passat så fint i hop med snöblommorna!

  Jag vill den bästa adventspresenten till min familj ge,
  när ingen är hemma och kan se,
  pynta lägenheten med julbelysning av bästa kvalité,
  en överraskning som garanterat kommer att få hela familjen att le!

  Svara
 68. Josefin

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Julbelysning/Pappstjarnor/Isa_35_vit?id=P0593501

  Efter ett halvårs slit med byggandet av vårt hur börjar vi nu närma oss slutet av bygget. I somras berikades vi även med en till familjemedlem, att sedan få ihop vardagen med tre barn (7år, 5år och nyfödd) själv för att sambon som bygger på vårat hus har jobbat 7 dagar i veckan, har inte vart det enklaste alla dagar då jag verkligen fått göra allt kring hemmet. I år firar vi våran första jul i vårat nybyggda hus och att vi äntligen kan vara tillsammans som familj igen känns ju som största vinsten. Men att få hänga upp denna julstjärna i vårt nya hem skulle sprida en magisk julkänsla över hemmet och skulle även bli en minnesvärd stjärna då det blir första julsaken till huset så den kommer garanterat få hänga med så länge den håller och bli en symbol för våran första jul i huset och familj på 5.

  Svara
 69. Johanna Kiiveri

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Christian_svart?id=B947110
  Galet snygga lampfötter som jag hoppas på att få i julklapp av någon när & kär❣️

  Har i höst jobbat lite extra (är föräldraledig för tillfället) för att skramla ihop till en alldeles egen snöblomma❄️
  Och vad händer när jag äntligen ska unna mig en? De är slut Drömmen vore att vinna denna fantastiska tävling. Håller alla tummar och tår✊❤️

  Svara
 70. Janne

  Två bra skäl varför jag borde vinna: har aldrig vunnit något i någon utlottning och för det andra har jag just skilt mig och behöver mycket vackra saker till mitt nya hem 🙂

  Valde ur sortimentet en vachttps://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Vagglampor/Henry_wall_gra?id=V166405ker vägglampa, Henry grå.

  Svara
 71. Anna Magnusson

  Önskar att få fira in advent och jul med denna underbara vinst

  Svara
 72. Annika

  Min drömlampa från watt och veke och som står på min önskelista är bordslampan Ludde som skulle passa perfekt i mitt låga sovrumsfönster https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Ludde_ask_opal?id=B789558

  Att vinna de fina och vackra julstjärnorna från Watt och veke skulle vara en dröm då de skulle lysa upp min nya lägenhet med ett varmt och stämningsfullt ljus i advent. Hade lyckan att få många fler fönster när jag flyttade och som än så länge är tomma. Håller mina tummar och hoppas på en strålande advent.

  Svara
 73. Louise

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Hanna_Wessman_with_Watt___Veke/Spoon_floor?id=HW0210

  2019 startar med att jag ska flytta
  Vinsten skulle därför göra stor nytta
  De mesta saker har jag redan packat ner
  Och ingen av julsakerna får i denna lägenhet komma upp något mer
  Inget pynt och ljus i mina fönster i år
  Men om jag vinner vacker belysning mina fönster ändå får
  Inte bara nu kommer jag njuta av stämningsfullt ljus
  De för bästa platsen i mitt kommande hus

  Svara
 74. Annika

  Bordslampan Ludde är min favorit och skulle passa perfekt i mitt låga sovrumsfönster. https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Lampor/Bordslampor/Ludde_ask_opal?id=B789558

  Att vinna de vackra och stämningsfulla julstjärnorna skulle vara en dröm då jag haft lyckan att få fler fönster efter min flytt. Då fönstren ännu står tomma skulle vinsten från Watt och veke skapa julfrid och lysa upp mörkret för såväl mig som förbipasserande. Håller tummarna för en ljus advent.

  Svara
 75. Sheilan

  Jag vill gärna pynta likadant, så inspirerande hem och blogg!!

  Svara
 76. Linda Nilsson Melander

  https://www.wattveke.se/sv/Produkter/Nyheter/Claire_svart?id=B17115210
  skulle jag ge min fina mamma som är trygg, varm och rolig som alltid ställer upp, som är mitt klister när min vardag brister ♥️ som finns där och ger sin kärlek villkorslöst till mig och min familj. Hon står kvar fast jag stormar Det är min mamma, mormor till mina barn och min stora förebild! Det skulle vara som en året-runt-bukett som lyser upp i vardagen.

  Svara
 77. Sheilan Shali

  Jag vill gärna pynta likadant, så inspirerande hem och blogg!!

  Svara
 78. Camilla Nilsberth

  Hej! Har inte hunnit med adventsfix i år och älskar Watt&Wekes stjärnor. Hoppas på vinst✨

  Svara
 79. Inredningshjälpen » Att säga GRATTIS till en lycklig vinnare!

  […] JOSEFIN MAGNÉR 18 NOVEMBER, 2018 KL. 23:01 […]

  Svara
 80. Inredningshjälpen » Att summera året 2018

  […] höst har jag ju gjort en rad samarbeten med Watt & Veke ett varumärke som jag verkligen […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *