Rabattkod som ger 30% hos Ellos Home

av | nov 17, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Inredningshjälpen tipsar!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Knappast någon har väl missat att det närmar sig den stora shoppingdagen Black Friday, ett amerikanskt fenomen som såklart även den svenska handeln snappat upp och sen snabbt utökade till en Black Week, och nu ser vi även att det utvidgats till kampanjer i väntan på Black Friday…lite crazy men men, vem tackar nej till en rabattkod som ger 30% rabatt på på  Ellos Home’s egna sortiment?

Ett bra tillfälle tt slå till på något nytt fint till hemmet och även om man vill göra extra fint nu inför julen med belysning, dekorationer osv eller kanske en ny fin matta   eller två.
Erbjudandet med rabattkoden 385720 gäller t om den 19/11 så passa på!

Massor med fina textiler till sovrummet kan du slå till på, ja varför inte sänghimmeln som du hittar HÄR dina bäddset av linne som finns i många fina kulörer , matchande sängkappor osv, ja på alla textilier till hemmet’s alla rum som gör så mycket för hemtrevnaden.

Den här fina adventsljusstaken som finns HÄR kan du tex köpa med 30 % rabatt

Den här fina bordslampan ovan är en annan favorit som du hittar HÄR

Och även denna taklampan i liknande stil, plisserat är ju trendigt som bara den just nu, är också riktigt fin tycker jag.

Duken av linne som ligger på bordet hittar du HÄR (fler kulörer) och salladsskålen av trä HÄR

30% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING*
*Villkor (385720): Nybeställning på Ellos. Gäller varor ur Ellos kollektioner. T.o.m. 2018-11-19. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller ”EXCLUSIVE”. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *