En liten fredagshälsning

av | nov 16, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej mitt i fredagsmyset, hoppas du du har det bra!
Ikväll vill jag mest kika in för att önska dig en fin start på helgen och gör sett med några bilder som jag tog i förbifarten när jag höll på och fixade och donade med en helt annan sak här hemma tidigare idag.

Letade i skåpen efter en sak som jag ”sparat på ett bra ställe” men hittade såklart inte det som jag letade efter, MEN de fina renarna (hjortar?) som jag brukar plocka fram vid jul dock upp minsann och då tänkte jag att de lika gärna kunde få komma fram redan nu.
Så fick det bli, de är ju egentligen alldeles för fina för att gömmas undan.
Jag har haft mina i många år men tror ev att de finns kvar hos House Doctor fortfarande om du skulle vilja ha sådana du med.

Kram

1 kommentar

  1. Marina

    Vart kommer din fina bordslampa ifrån?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *