Klänningstips inför julens fester

av | nov 19, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Ellos och Gina Tricot *

I helgen har jag kollat ikapp de senaste säsongen av Bachelor och även efterföljande skvaller program som leds av Malin Stenbäck…jodåsåatt underhållning när den är som bäst.
I ett av avsnitten hade hon på sig samma känning som jag bär ovan i bild och då blev jag påmind om denna, och tänkte att de kunde vara ett bra klänningstips inför julens fester.
Klänningen har flera fördelar, den är snygg så man känner sig väldigt fin när man har den på sig, den är ett budgetkap Klänningen hittar du HÄR och även i butik nära dig (kolla på hemsidan för info)

Klänningen med geometriskt svartvitt mönster på en mörkgrön botten hittade jag HÄR och den är ett budgetkap som man faktiskt känner sig riktigt fin i och är avslappnat skön med resår i midjan om man nu skulle äta lite mycket av det välfyllda julbordet…för det gör man ju hahaha.

Till klänningen bar jag senast ett par mockapumps som du hittar HÄR med 30% rabatt men hittade nu dessa fina festbetonade pumpsen med pärldetaljer i samma stil som klänningen, och som faktiskt passar ännu bättre till.

Om du gillar  fuskpälsen så är den från förra året, men en nästan likadan finns HÄR

1. HÄR// 2.HÄR 3. HÄR // 4. HÄR // 5. med rabatt HÄR//6. på REA HÄR

Sist men inte minst måste jag tipsa dig om att använda ett fint diadem , gärna ett i sammet, 
det räddar vilken frisyr som helst, och kan användas lite hur man känner för det.

Ha en fortsatt fin dag

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *