Årets Influencer Inredning 2019

av | nov 5, 2018 | Bloggkärlek

Hej fina bloggvän.

Nu har det blivit dags att återigen nominera Årets Inredningsbloggare hos Elle Decoration men som rubriken skvallrar om så har de nu ändrat namn på priset.
Men, det är i stort sett samma som gäller man nominerar någon som man gillar och som man tycker sprider mycket inspiration och glädje när det gäller inredning och design osv i sociala medier som blogg, Instagram, Facebook osv.
Egentligen så känd det dumt att gå ut och be om röster så här, men eftersom det skulle betyda SÅ himla mycket för mig så gör jag det iallafall.
Nominerar din favorit gör du hos Elle Decoration  och priset delas sen ut i början av nästa år vid Elle Decoration Swedish Design Awards i vanlig ordning.

Jag hade ju lyckan att bli nominerad förra året och glädjen jag kände då minns jag fortfarande, för det var ett så fint kvitto från er som läser på att ni gillar det jag gör.
Det är ju absolut inget som man tar för givet, det finns ju så otroligt många duktiga inredningsprofiler och alla gör ju sitt så otroligt skickligt och bra på alla sätt vis.
Jag har ju drivit Inredningshjälpen i drygt 5 år nu, och försöker blanda innehållet och dela med mig av inredningsinspiration, ta er med vid besök på olika mässor och pressevent som tex bilden överst skvallrar om, ja du kanske minns det magiska besöket hemma hos Michael Bindefeld i somras?

Bilden precis här ovan är ifrån Gullmarsstrand, ett guldkorn som vi besökte i somras och sådant försöker jag också tipsa om när andan faller på.

I år har jag varit på mässorna Formex och Stockholm Furniture Fair, IMM Cologne och Salone del Mobile i Milano, ovan i bild ser du mig i full färd att spana in och dokumentera senaste nytt vid nyss nämnda mässor.

Sen blir det ju en del inspiration här hemifrån så klart och mer av den varan hittar du HÄR, och även en massa shoppingtips brukar det ju bli här hos mig.

Också lite inslag av mode, min egna outfits och finaste vovvarna Affe & August för det vet jag också att ni gillar!

Gillar du inspiration när det gäller resor kan du kika HÄR och mer specifikt kring designhotell som jag gillar och besökt, så kan du kika HÄR.
Bilderna ovan tog tidigare i år i Thailand och i Grekland.

2016 var det Frida Ramstedt med Trendenser som vann priset, 2017 tog Jannike med AddSimplicity som hem segern och förra året var det ju duktiga Johanna Bradfords tur, och vem det blir 2019 återstår alltså att se…

Så, om du gillar det jag gör och tycker att jag inspirerar Dig när det gäller inredning, design och trender, så skulle jag bli oerhört glad om Du vill nominera mig HÄR
Sista dagen att nominera är den 15 november, så  fram alls dess kan du lägga din röst.

Kram och tack på förhand!

3 Kommentarer

  1. Pernilla

    Röstat på dig. Tack för en fantastisk blogg. Kram Pernilla

    Svara
  2. Britt-Marie

    Du är nominerad! Nu håller vi tummarna!

    Svara
  3. Lotta

    Min röst är lagd på dig!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *