Att ha fina REA-tips ”hemma hos mig”

av | okt 20, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag vill jag passa på att tipsa Dig om några fina REA-favoriter som återfinns här hemma hos mig och som jag såklart tycker lite extra mycket om.
Jag har ju redan visat en rad REA-favoriter sedan tidigare, men idag vill jag som sagt visa några saker som finns här hemma hos mig, och som nu finns med i nyss nämnda REA.

Som tex favorit-bäddsetet i superskön bomullspercale från Dirty Linen som vi redan har i flera kulörer, men jag är även sugen på att slå till på den nya fina kulören Chipotle .

Vintervit sängkappa extra höjd på kappan 52 cm till golv från Himla

Randiga örngott i tvättad fransk linnekvalitet

Decokuddar från Dirty Linen & Himla

Gardiner i hotellrumsstil, för att skapa samma typ av gardinuppsättning kan du använda skira gardiner med dubbel bredd i kombination med sammetslängder med härlig tyngd.

Mattan i vårt sovrum hittar du  HÄR dock ej på REA men liknande variant med REA-erbjudande finns HÄR

Också måste jag tipsa dig om den fina tavlan med hästen som är så himla fin!

Hästtavlan står ut i hallen på vår ”Hitte-på-öppenspis” och även denna är med den pågående höst-REA’n och spisen finns både i svart och i vitt HÄR – köp nu och höstmyset är fixat!

Och på tal om höstmys så måste jag ju påminna om denna hängande ljusstake av metall som är väldigt fin all sin enkelhet men som man också kan dekorera genom att tex fästa några vackra kvistar etc runt själva glorian.
Gillar du denna så finns den även i mässing HÄR

 

Ha en fortsatt fin kväll

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *