Sol ute sol i sinne…

av | okt 19, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fredag i denna soliga oktobervecka och ja man ska väl inte klaga på vädret och den härliga hösten, men jag personligen längtar efter lite mer åt det krispiga håller med ute lägre temperatur och allt det där..
Eventuellt har det med min sinnestämningen över lag att göra, det där soliga spelar nämligen inte i harmoni med med min inre känsla just nu, tyvärr.
Livet alltså…så mycket det har att överraska en med längs vägen….och inte alltid det man hade önskat sig.

Och av samma anledning är det inte speciellt fixat och piffat här hos mig denna fredag, men det får komma när jag känner för det tänker jag, just nu vill jag mest komma in nån slags sinnesro med allt igen.

Kram och njut av fredagen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *