REA-favoriter med 30% rabatt

av | okt 19, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Ellos Home’s Höst-REA är i full gång och det finns så mycket fint som man kan fynda, så för att hjälpa Dig på traven har jag letat fram de finaste godbitarna med den bästa rabatten, ja 30% rabatt på allt i collaget och självklart samma rabatt på skåpet ovan som är riktigt fint.

Scrolla och kolla om du gillar samma!

Soffbord i industriell still  HÄR // Vägglampa med två armar HÄR

Pall med mässingssits HÄR // Skinnklädd stol HÄR

En egen smart steamer till kläderna, wow det vill man ju ha.

Högt smalt vitrinskåp HÄR

Matta av ull i Premium Quality HÄR

Takpendel av opalglas HÄR // Lampfot av betong HÄR

Serveringsvagn av mässing och marmor

Överkast av ekologisk bomull med taktilt mönster (finns i flera fina kulörer) HÄR

Tavla med apa HÄR // Stänkmönstrat porslin HÄR

 

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Att ha fina REA-tips “hemma hos mig”

    […] här hemma hos mig och som jag såklart tycker lite extra mycket om. Jag har ju redan visat en rad REA-favoriter sedan tidigare, men idag vill jag som sagt visa några saker som finns här hemma hos mig, och som […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *