Nybrogatan 19

av | sep 27, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Som jag påpekade redan igår så vimlar det av fina objekt som ligger ute till försäljning just nu och då finns det ju ingen anledning att spara på krutet, så även idag visar jag ett fint Hemnet-span här hos mig idag.
En nyproducerad våning i ett sekeskifteshus med vackra fönsterpartier och magisk takhöjd, lägg sen till exklusiva materialval i sobra nyanser så har du Nybrogatan 19 i ett nötskal.
Nu kikar vi vidare!

Stylingen inför dessa bilderna är gjord av ingen mindre än Lotta Agaton och hennes team med bla Pella Hedeby, och självklart ser vi den fina vasen Pallo designad av Carina Seth Andersson fylld med pampasgräs som ju är supertrendigt just nu.
Pampasgräs är det enda du behöver i din designvas från nu och säkert året ut, var så säker!

Hur snyggt soffbord? Väldigt lågt i och för sig men snyggt som tusan!

Bokstödet från Livrest, en favorit som även finns hemma hos mig.

Jag älskar allt med denna bostaden från början till slut, jag har faktiskt medvetet uteslutit badrumsbilderna men även detta är hur fint som helst och finns att kika på hos Behrer & Partner som är den mäklarfirma som saluför objektet.
jag hade inte haft det minsta emot att flytta in i exakt en bostad som denna, men då får jag nog hoppas på en lottovinst eller två först hahah.

*Mäklarbilder Behrer & Partners

1 kommentar

  1. Fredagssvepet 39/18 | Living by W

    […] Den har synts mycket sedan den kom och det är glädjande för den svenska produktionen av glas. Nybrogatan 19 stylad av Lotta Agaton genom […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *