Stureparken 3

Idag har jag hittat ännu ett fint Hemnet-span som jag gärna vill visa Dig, och denna gången är det en vindsvåning som är hur tjusig som helst och som har adressen Stureparken 3 i Stockholm.
Just vindsvåningar har jag kanske inte visat så flitigt här hos mig, men denna gillar jag verkligen, så här föll lotten idag!

Muuto-fåtöljen i rosa textil och där bakom en maffig platsbyggd hylla med gott om utrymme för böcker och annat som man vill ha frame.
Glasbord med magasin, böcker och lite vissna kvistar i en vas on display…ja en riktig styling-klassiker med andra ord!

En modernt inredd vindsvåning i gammal sekelskiftesfastighet, med synliga takbjälkar, öppen planlösning, parkettgolv, massor av platsbyggd förvaring, en kamin för extra mysig känsla samt inte minst utgång till en egen liten takterrass.

Det lilla minimalistiska och moderna köket har som sagt utgång till en egen takterrass, och just det där med takterrass  är ju ofta det extra lilla lockande pluset som vindsvåningar ofta har i jämförelse med ”vanliga lägenheter”

Sist men inte minst en glimt från sovrummet, och vill du se fler bilder och ta reda på all info om Stureparken 3 så skynda vidare till mäklarfirman Wrede som saluför objektet.

*Mäklarbilder Wrede

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.