Att ha bott på At Six igen

av | sep 28, 2018 | Hotelldesign

Igår checkade vi in på hotell At Six (adlink) igen, ett av Petter Stordalen’s senaste hotell i Stockholm och som sedan det öppnade för ca ett och ett halvt år sedan har blivit väldigt populärt.
Vi bodde här precis vid premiäröppningen och nu var det som sagt dags för ett återbesök!

Den här gången hade vi turen att bli uppgraderade till en liten fin svit med gott om svängrum och en både snygg och otroligt skön säng med så där hotellkripsiga lakan som man vill att hotell ska ha.
Hela hotellet går i mörka gråtoner, och om det är något litet som jag ska anmärka på så är det att rummen är otroligt mörka och har för få belysningskällor.

Gårdagens kontor och ännu en gång så blev jag påmind om hur gärna jag skulle vilja ha soffan Retreat från Fogia som fanns i sviten.
Så fin och skön att sitta i jag råkade dessutom lägga mig ner en stund och somnade på studs, haha!

Hotellfrukost som inte går av för hackor serveras det så klart även på At Six (adlink), jamen jisses vad mycket gott man kan sätta i sig när det står framdukat och lockar som det gör när det serveras buffé.

I skrivande stund har vi såklart checkat ut och faktiskt checkat in på Såstaholm Herrgård i Täby där vi är inbjudna till en fest ikväll.
Kolla på min instastory lite senare, det dyker nog upp en glimt eller två från kvällen skulle jag tro!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *