Hemma hos Malene Birger

av | sep 24, 2018 | Inredning & Inspiration

För ett tag sedan visade jag en sneak peek ifrån den danska mode och designdrottningen Malene Birger’s kommande hem vid Como-sjön i Italien, ett minst sagt speciellt hem med palatsliknande känsla.
Nu idag hittade jag ett digert reportage om Malen, hennes hem som nu står färdiginrett i minsta detalj.
Och vilka detaljer sen, så mycket fina och speciella saker att spana in och hel del av dessa kommer från Malene Birger’s många resor, Malene beskriver sig själv som nomad och maximalist och att hon älskar att ta del av och inspireras av olika kulturer.
Detta syns ganska så tydligt när man kikar på de fina bilderna som är tagna av fotografen Birgitta Wolfgang Bjørnvad.

Massor med saker och ting, designmöbler och tjusiga belysningsarmaturer samsas i bostaden och dessa kommer dels från hennes många resor till Indien, Turkiet, New York osv samt en del som är Malene Birgers egen design.

Trendkulören nummer ett senapsgult, ser vi som ett återkommande inslag som går som den ”röda tråden” genom hemmets olika rum.
Ett annat återkommande inslag är de bruna pelarna av porslin, riktigt ljusiga och ser ju ut som små minikakelugnar vid en första anblick.

Vill du läsa berättelsen om hur Malene Birger gått till väga när hon inredde det nya tjusiga huset, kika då in direkt hos Bo Bedre där du kan läsa det hela och även kika på ännu fler bilder från huset.

*Fotograf Birgitta Wolfgang Bjørnvad.

1 kommentar

  1. COUNTRYWIFE

    Men vilket fantastiskt hus!! Lite knäckt blir man ju…. 😛

    /C

    https://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *