Ont i halsen

av | sep 23, 2018 | Livet

Hej söndag, hoppas att du haft en fin dag!

Min dag har gått i ett väldigt lugnt tempo minst sagt och det har ju även avspeglat sig här i bloggen som inte uppdaterats speciellt flitigt idag, och anledningen till detta är att jag har fått ont i halsen.
Så himla trist, jag har inte tid att vara sjuk just nu så idag har jag vilat och försökt kurera mig så gott det går med all världens huskurer.

Sängläge, soffläge och en godisskål samt en rad avsnitt av evighetsserien Fosters som jag helt snöat in på (går på Viaplay).

En sån där typisk amerikansk serie  där allt kretsar kring en familj och vad de pysslar med, intriger osv och man kan titta med ett öga samtidigt som man kollar på instagram, hahaha, jag älskar den typen av serier vilket gör min man tokig!

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre och då ses vi flitigare igen!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *