Veckans Outfit på språng i Kungsparken

av | sep 22, 2018 | Veckans outfit

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag tänkte jag även passa på att visa Dig veckans Outfit som jag hade på mig när jag sprang på stan tidigare veckan och här befinner jag mig närmare bestämt i Kungsparken mitt stan.
Just detta området vid de gamla slottet, Casinot och Gamla Väster är min absoluta favoritdel av Malmö och där jag önskar att vår lägenhet vore beläggs istället för vid Triangeln.

På mig hade jag en blommig omlottkjol med volange diagonalt och nedtill HÄR samt en matchande knytblus HÄR, och bär man dem så här så ser det ju ut som en klänning.
Det smarta i detta talet är ju att det går att använda kjolen en blusen var för sig och kombinera med andra plagg, blusen till vita byxor eller ett par snygga jeans (25% rabatt) blir ju också hur snyggt som helst.
Över axlarna bar jag en mjuk skön tröja i höstens mest sedda kulör, och denna sköna tröja finns HÄR.

Även denna gången bar jag ett fint sammetslindat diadem och i handväskan ser du att jag hade med mig en tjock halsduk med leoprint som du hittar HÄR.
Jag har alltid en sjal av något slag i min handväska, dels eftersom det är skönt att svepa runt axlarna nu innan man behöver stor tjock jacka osv, om man fryser inomhus eller kanske på ett flyg, också fyller den ut den större handväskan på ett naturligt sätt utan att den blir tung och otymplig.

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram

3 Kommentarer

 1. Britt-Marie

  Wow! Du klär i allt!

  Svara
 2. Åse

  Hur snyggt som helst, men springa på stan i de klackarna då hade jag nog hamnat på akuten med en stukad fotled ha en fin söndag. Åse

  Svara
 3. BLM

  Hej! Å så fin du är med hårband som verkligen klär dej….och så förstås dina ursnygga ringar!!!
  Kramar!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *