Sunday Love

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej söndag och jag kikar in för att visa några bilder som jag nyss knäppte i förbifarten innan jag landade i soffan för lite mys, söndagsmyset är minst lika härligt som fredagsmyset!
En ny och lite annorlunda ljusstake från By On Design som jag fick i present på Formex.
Denna är så ny att den inte kommit ut i butik ännu men vill du kika på deras produkter som finns till försäljning redan nu så kika HÄR, bland annat spegeln HÄR är ju riktigt fin.

En ny fin kudde har tagit plats i soffan, en trendig sak med leoparder och exotisk blad som kommer från Classic Collection vars hela sortiment du nu numera hittar hos Åhléns .
Kunden är i siden och så himla fin att kombinera med tex den fina sammetskudden HÄR och denna leopardvasen, trendigt och snyggt!
Alla kuddarna från Classic Collection är tom idag den 26/8 nedsatt med 25% för alla som är medlemmar hos Åhléns så passa på!

Netflix & Godis

Ett vinnande koncept en söndag så varför ändra på det

Och bästa av allt, att spendera helgen hemma med Affe & August i lugn och ro med absolut inget på agendan vilket är jätteskönt efter de fullspäckade dagarna i Stockholm och snart bär det av igen minsann, den här hösten är det SÅ mycket roligt som händer.

Ha en fortsatt fin kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.