Häng med på en tur på stan!

*Inlägget innehållare annonslänkar*

Hej lördag, hoppas allt är fint med Dig?
Jag är hemma i Malmö igen efter händelserika dagar i Stockholm och tänkte passa på att visa dig hur en klassisk snabbrunda på stan kan se ut (nästan alltid ser ut) när jag är i uppe i vår vår fina huvudstad.
Att strosa och kolla i butikerna på Biblioteksgatan hör ju till, här ligger ju flera favoriter som tex Flippa K, By Malene Birger och på rad kommer ju COS, &Other Stories  och H&M Home.
Sistnämnda var dessutom lite extra kul att kika in i eftersom de nu i veckan slog upp portarna till en uppdaterad butik som nu innehåller det nya möbelkonceptet som jag berättat om tidigare.

Häng med!

Hello!

Dagens outfit består av långskjortan med ränder HÄR, ett par vita vida byxor HÄR, svarta ballerinaskor på REA just nu och en kanelbrun topp av ekologisk bomull

Långskjortan går även att använda som en snygg klänning, kolla HÄR!

Jag hade nog lite för höga förväntningar på det hela men det är ju bara i starten ännu, dessutom satt det lappar på stort sett alla de nya möbelprodukterna om att ”Dessa produkter kommer snart” så det var inte så shoppingvänligt.
Färgskalan var blått, rostrött/brunt, svart och inslag av vitt, mönsterkombinationer och strukturer som använts för att styla butiken.

Nästa stopp blev saluhallen och där väljer vi alltid Lisa Elmqvist, det finns inget som slår en lunch där och gillar du räksallad eller rimmad lax med dillstuvad potatis så är Lisa’s bäst i stan, jag lovar!
Bästa lunchen, som jag njöt!

Mätta och belåtna begav vi oss till Svenskt Tenn för att spana in den nya utställningen och de nya produkterna som lanserades alldeles nyligen, och ovan i bild ser vi ju de nya lamporna designade av Michael Anastassiades som produceras av Flos.

Nya bordet Nizza designat av Per Öberg

Klassiska stopp, ja iallafall några av dem som jag prioriterar om jag har ont om tid, det finns ju så många härliga butiker och restauranger i Stockholm.

Med hem från Svenskt Tenn följde några fina saker, men de får jag visa dig vid ett senare tillfälle.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.