Hej hej, ny vecka nya tag!

Idag rivstartar jag veckan med lite olika saker, bland annat är det lite förändringar på gång i vardagsrummet ( jag har stora planer men tar det pö om pö eftersom min man och Affe ogillar för stora plötsliga förändringar här hemma hahaha) och första förändringen ser du ovan i bild.

Inget stort men plexiglasbordet från MUJI har flyttat och och lämnar plats för nytt, ja det kommer att flytta in ett nytt fint soffbord som ska hålla Per Öberg-bordet sällskap, och är du nyfiken på vilket bord det är så finns det en ledtråd HÄR. (adlink)
Vilket bord tror du att det är?

Återkommer med bilder när bordet är på plats.

Puss & Kram

 

1 kommentar

 1. Linda

  Hej Anette!
  Tack för en fantastisk inspirerande blogg.
  Den vita golvlampan som sträcker sig över soffan är ju så läcker, vart kan man hitta den?

  Med vänliga hälsningar Linda

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *