Lite sur på H&M Home

av | aug 11, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

H&M Home spottar ju fram nyheter och fin inspiration på löpande band känns det som men nu har de även skickat ut ett pressmeddelande med inspiration kring deras höstkollektion AW18.
Inspirationen är hämtad från New York och en sån där Manhattan Flat som man ser i flådiga amerikanska filmer där lägenhetsinnehavaren äter pizza sittandes på golvet….typ..

Så himla snyggt med den industriella stilen, mullvadstonen som bas i kombination med djupblå och röda accenter.
Inredningsstilen i sig med internationell lyxig touch…ja vad finns det att inte gilla med denna?

Taktila mönster i olika varianter i kombination både när det gäller decokuddarna och mattan som skymtar fram i bild.

Riktigt fint, inte sant?
I höst öppnar ju dessutom H&M Home nya konceptbutiker i både Stockholm och här i Malmö.
Jag brukar ju ofta visa nyheterna hos H&M Home här hos mig, och var nog bland de första att rapportera om den nyheten men tror ni att jag har fått någon inbjudan till förhandsvisningen av det nya konceptet?

Icke då, så lite sur på H&M Home är jag faktiskt just nu….

2 Kommentarer

 1. Loo

  Jag måste säga att jag tycker att det är riktigt uppfriskande att HM inte samarbetat intensivt med bloggare. På så vis känns det mer äkta när bloggare skriver om dem och inte så sponsrat och ”köpt” både bloggare och vissa varumärken förlorar både trovärdighet och personlighet med sina så uppenbara sponsringar.
  Daniel W t ex… vissa dar tar runt 5 bloggare upp samma ”fantastiska klocka” och erbjuder en ”personlig rabatt” till sina läsare. Om du utan uppenbart samarbete och ej mot betalning bloggar om HM så behåller du ju din smal, stil och personlighet.

  Jag bjöd in mig själv på den nya butikspremiären via ett formulär som Elle Interieriör mailade ut till alla som prenumererar på nyhetsbrev. Kika där om du är sugen!

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Loo

  Nu var det inte samarbeten som jag syftade på utan pressinbjudan för att ta del av nyheterna före de kommer ut till försäljning. Jag får väldigt ofta inbjudningar till de flesta stora varumärkenas pressvisningar både i Stockholm och i Europa i samband med mässor osv och går gärna på dessa i mån av tid osv för att lära mig mer om produkterna och för att kunna berätta om dem här i bloggen.
  När det gäller H&M Home så har de haft några liknande pressvisningar tidigare och det verkar som om de endast bjuder in bloggare från Stockholm, tyvärr, men jag kan ha fel.
  Tack för tipset om kundkvällen men det är inte riktigt det som jag menar…

  VH Anette

  VH Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *