H&M Home lanserar koncept med möbler och lampor

Idag damp det ner ett pressmeddelande här hos hos mig från H&M Home som meddelar att de nu lanserar ett koncept med möbler och lampor, samt att de i samband med detta även kommer att öppna upp tre nya butiker med dessa produkter!!
En rimligt stor nyhet då man tidigare endast haft inredningsdetaljer, textilier osv i sortimentet.
Fint presenterat dessutom via härliga  inspirationsbilder i vanlig ordning.


Kollektionen kommer att ha två tydliga riktningar, den ena mera minimalistisk med klara raka linjer och geometriska mönster medan den andra linjen som jag har valt att visa bilderna ifrån är lite mer åt de bohem chica hållet med varma mjuka toner och former.
Kollektionen kommer att innehålla småbord, sittpuffar, hyllor, pallar, speglar, lampor i olika varianter och material kommer att lanseras i web-butiken i juli och till hösten 2018 öppnar två konceptbutiker i Stockholm, och en butik Malmö upp sina portar.

En riktigt spännande nyhet inte minst eftersom det utlovas ganska väl tilltagna butiksytor, tex ska det bli 600 kvm inspirerande miljöer här på Gustav Adolfs Torg i Malmö och samma sak på Biblioteksgatan och Drottninggatan i Stockholm.

*pressbilder H&M Home

 

2 reaktioner på “H&M Home lanserar koncept med möbler och lampor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.