Friday Flower Hunt

av | aug 10, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fredag, hoppas att allt är bra med Dig?
Ingår kväll kom det ett riktigt oväder med regn och åska hit till oss, och det var både efterlängtat och behövligt kan jag säga, men vem trodde att mn skulle längta efter något sådant?
Sommaren 2018 verkar allt vara möjligt!

Jag gav mig ut på en liten blomsterjakt tidigare idag, en fin bukett med snittblommor för att fira in helgen tänka jag, det är j aldrig fel!
Fastnade såklart även bland en massa andra växter som stod så fint där utanför blomsterbutiken och dagen till ära invigde jag min nya fina mönstrade kjol!
En nyfunnen favorit som går att matcha med flera olika nyanser tack vare mönstret, men jag satsade på en v-ringad randig topp som kändes lite så där lagom avslappnat för en tur på stan.

Gillar du stilen och mönstret på kjolen så finns samma som skjortklänning HÄR.

Mina slip-in-sandaletter i rosa sammet är från förra säsongen, men finns ännu och faktiskt på REA på REA just nu  (rabattkoden 385705 ger ytterligare 30% rabatt på nedsatt pris på dessa ) och de här hur sköns som helst.

Av mitt ansiktsuttryck att tolka såsens det ju ganska tydligt hur ma glad man blir av blomstershopping, jag köpte ju en fin bananplanta tidigare i veckan och ibland måste man hejda sig själv frånta gå loss och köpa typ allt som finns i butiken.

Hahaha, känner du igen dig?

Min väska i cognacsfärgat skinn kommer från Ralph Lauren och finns HÄR, en perfekt väska när man ska ta en enkel tur på stan för lite inköp osv.
Perfekt kameraväska dessutom eftersom den inte väger ett dugg men ändå rymmer en hel del.

Jag tänkte visa den tjusiga buketten här hemma hos oss lite senare, men till dess önskar jag Dig en underbar helg.
Och Du, passa på att unna dig en tjusig bukett du med, det behöver inte var så himla mycket eller så men det gör så himla mycket för hemtrevligheten.

Kram

1 kommentar

  1. Åsa Aabakken

    Fina bilder vem fotar, har du en assistent . Hälsningar Åsa

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *