Stelton AW18

Danska Stelton presenterar sina höstnyheter och här ser vi en rad uppdateringar av redan befintliga kollektioner med omtyckta produkter som finns i deras sortiment.
En del av dem kan redan räknas som klassiker i inredningssfären, ja kikar du lite längre ner här i inlägget så förstår du vad jag menar!

Ovan i bild ser vi nya brödrosten som nu ansluter sig till Emma-serien.
Brödrosten matchar resten av den prisbelönta designserien Emma perfekt och dess enkla design pryder sin plats på köksbordet.
Brödrostens design är inspirerad av 1950-talet med lackerat rostfritt stål och handtag i bokträ och designad av HolmbäckNordentoft

Till Emma-serien ansluter sig även två nya förvaringsburkar i en vacker och enkel design som förtjänar en väl synlig plats på köksbordet eller hyllan.
Burkarna  med tätslutande lock har en snygg konisk form och passar för förvaring av kaffe, te, socker, nötter, müsli eller andra matvaror som du vill ha nära till hands.

Termoskannan EM77 har prytt kaffebord världen över i mer än 40 år och har med sitt typiska formspråk och unika funktion fått status som designikon – en termoskanna som består av lika delar form och funktion. Den nya sladdlösa vattenkokaren EM77 är exakt lika stilren och elegant som den ursprungliga termoskannan EM77 och du kan utan problem låta den stå framme på köksbordet eller ta med den in till matbordet…

Och på tal om termoskannan EM77, i höst lanseras den ikoniska termoskannan EM77 i färgerna Dark Mocha, Warm Maroon och Aqua Petrol. Varma, lugna men också en aning djärva nyanser av brunt, rött och petroleumblått som kompletterar trenden med mörkare kök och träslag som valnöt och mörk ek.

Sist ut har vi två nya produkter till serien Collar, en värmeljushållare och en termos i samma stil som övriga serien som du kan kika på i sin helhet HÄR

*pressbilder Stelton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.