Idag när jag var ute i helt andra ärenden (läs flydde in i närmsta galleria här i stan för att svalka ner mig i värmeböljan), så fick jag syn på den fin fina bananplantan som nu flyttat hem till oss.
Jag har ju några fina fiolfikusar sedan tidigare men en bananplanta har jag önskat mig ganska så länge och detta nyförvärv har jag ganska stora förhoppningar på….

Ja, jag hoppas ju så klart att den kommer att trivas lika bra som den ståtliga fiolfikusen där i hörnet som vi har haft i några år nu och som trivs som tusan rent ut sagt.
Den växter både på bredden och höjden och har växt förbi mig höjdmässigt för länge sedan nu och jag är så himla glad för denna gröna växt som jag köpte billigt eftersom de i blomsteraffären ”ville bli av med den”

Fingers crossed och allt det där.

Ha en fortsatt fin kväll!

Ps. Har du några bra Palma/Mallorca tips så tar jag SÅ tacksamt emot allt!

Kram

2 Kommentarer

 1. Sanja

  www. bar-abaco.es
  http://www.abacanto.es
  Baren Abaco ligger i närheten av katedralen i Palma stad medans Baren/herrgården Abacanto ligger strax utanför i ett industriområde (taxi alt att man hyr bil och upptäcker Mallis samt avslutar kvällen här…) . Båda är ett måste om man gillar stora fruktiga drinkar och pampiga blomsterarrangemang mm. Något dyrare drinkar, men de är enorma, samt finns mycket ögongodis. Trevlig semester. /Sanja

  Svara
 2. Carolina Jonsson

  Ett måste är att äta middag på Toque de queda i Palma. Urmysigt litet ställe med supergoda tapas

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *