*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har ju visat en hel del REA-tips nu de senaste veckorna och idag tänkte jag dela med mig av mina senaste personliga REA-fynd, ja sånt där som jag kände var värt att slå till på när tillfälle gavs.
Det finns ju så galet mycket fint på REA just nu att man får var lite smart innan man bestämmer sig, jag brukar hålla utkik efter sportskläder och jympadojjor eftersom jag använder det mycket till vardags under min promenader osv, och på sådant som jag samlar på mig efter hand som tex porslin från Royal Copenhagen.
Tallrikarna i mitt collage fyndade jag med 50% rabatt och det är ju helt fantastiskt, inte sant?

Svart vindjacka från Peak Performance // Blå träningströja med luva Filippa K

Svart, skrir klänning med vita prickar och knyt i midjan HÄR med 30% rabatt

Vita Shorts HUNKYDORY // Vit luvjacka med svarta detaljer HÄR Filippa K

Royal Copenhagen Elements tallrikar 28 cm samt termomuggar utan handtag HÄR och både tallrikarna och muggarna för halva priset!!!

Jympadojjor med blå detaljer från Asics med 45% rabatt// Solglasögon Burberry

Svartvitmönstrade decokuddar HÄR och HÄR

 

4 Kommentarer

 1. Louise

  Hej
  Länkarna till royal Copenhagen porslinet fungerar inte. Tack på förhand Louise

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Testade nyss och de verkar funka perfekt 🙂

  Svara
 3. Chatarina

  Hej, jag kan inte se att tallrikarna säljs för halva priset, bara 21%kan jag se.

  Svara
 4. Inredningshjälpen

  Hej
  Tror tyvärr att de korrigerat rabatten efter att jag gjorde mitt kollage, jag köpte själv tallrikarna med 50% så det verkar konstigt

  Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *