Nytt och fint

av | jul 1, 2018 | Okategoriserade

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Den här veckan har det varit extra buzy dagar för min del eftersom jag dels varit på festligheter i Stockholm och nu i skrivande stund är vi iväg på ett nytt litet äventyr som jag får berätta om senare.
Denna veckan har jag trots allt hunnit visa en hel del fina nyheter här i bloggen och nu blir det ännu mer av samma vara när jag vill visa dig den fina sammetsfåtöljen ovan  och även den fina viskosmattan som syns i blir är sprillans ny.
Gillar man inte rosa så finns mattan även i en fin grå nyans .

Och spana in den fina takpendeln i glas, så himla fin tycker jag och denna finns även i rosa och i grått glas.

Och sist men inte minst har vi de här ursöta servetterna med skalbaggar på på, en lite udda detalj men kanske kan dessa vara en ice breaker vid det dukade bordet om inget annat?

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *