Att ha bilder hemifrån

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej härliga måndag i juli, ja helt galet att vi redan skriver juli månad, men tider går snabbt när man har roligt som det käckt heter…
Och visst är livet härligt just nu, denna sommaren är ju bara helt underbar med sol, ljumma vindar och det går att bada i havet varje dag utan att förfrysa, älskart!

Bilderna i detta inlägget knäppte jag strax före vi satte oss i bilen för en ny liten roadtrip, ja du som följer mig på Instagram har nog redan sett var vi hamnat denna gång, men annars kan jag nämna som en liten ledtråd i bästa På Spåret stil, att det är en västkustfavorit i repris.

Sanna ord som står på kudden från Svenskt Tenn där på vår dagbädd där du även ser en nu plädfavorit, älskar att den är lite lätt skrynklig och med slarvig franskant….ja också är det ju inte fy skam att den är på REA heller för den delen.
Och man behöver ju inte resa så himla långt bort för att få miljöombyte och avkoppling, det finns massor av härliga platser och guldkorn att upptäcka här i Sverige och ibland faktiskt närmre än vad man tror.
Njut av dagen och var snäll mot dig själv, det tänker jag vara!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.