Ett vackert kök på Rörstrandsgatan 32

av | jun 30, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit, Veckans Inredningsnyheter

Jag har ju för visso redan visat ett tjusigt Hemnet-span i denna veckan, men när jag fick syn på denna lilla fina lägenhet med ett vackert kök på Rörstrandsgatan 32, så kände jag att denna vill jag också visa för Dig!

Ett mörkt turkosgrönt kök, eller kanske aqua green är en bättre beskrivning, med vacker kalkstensskiva, gasspis och klassiskt vitt kakel och inte minst det fina golvet, utgången till balkongen från köket är ju svårt att inte bli förtjust i tänker jag.
Gillar alltihop med hull och hår.

Vill du se mer av denna fina lägenhet som är till salu just nu, skynda då vidare till mäklarfirman Fantastic Frank som saluför objektet.

Styling Sofie Ganeva // Fotograf Mikael Lundblad

*Mäklarbilder Fantastic Frank

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *