Frågor på det

av | jun 29, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Vi bodde ute på Nacka Strand och Hotel J nu när vi var uppe i Stockholm, och med en lite öppen agenda för helgen.
Men men, när vi vaknade upp tidigt i morse var det riktigt trist väder med blåst och en massa mörka moln samt endast 17°, så då bestämde vi oss för att checka ut och köra hemåt igen.
Mycket härligt att bo på Hotel J men hemma är ändå bäst, hahaha, jag har blivit en riktig hemmasittare och längtar hela tiden hem när vi är iväg.

Jag har fått så mycket frågor på min outfit från igår och därför tänkte jag berätta att både kjolen och t-shirten matchande kulör kommer från H&M så inget märkvärdigt alls, och mina fina sandaletter hittar du HÄR.

Fredagsbuketten är en kvarglömd bukett från innan vi for, och egentligen hade jag tänkt slänga dessa innan vi åkte till Stockholm eftersom det är så trist att komma hem och mötas av en vissen, strösslande bukett med illaluktande vatten.
Still going strong om än sjungandes på sista versen om man säger så, och vi ska dessutom iväg igen på måndag så ingen idé att köpa nya.

Älskar våra insynsskydd av bambu som du hittar HÄR

Sommarns bästa investering till vår lilla balkong, det har blivit 100% mysigare är nu tack vare dessa.

Också skönt att komma hem och sköta om alla växterna på balkongen så att de inte dör när vi är borta i nästa vecka, och jag ser fram emot en skön natts sömn i den egna sängen.

Hoppas du haft en härlig fredag och att du får en fortsatt fin kväll.

PS! Du har väl inte missat den grymma design-REA’n som jag tipsade om tidigare idag, perfekt för lite härlig kvällsshopping i TV-soffan, jag har redan slagit till på porslinet från Royal Copenhagen .

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *