Fredagsbuketten i samarbete med Queen®

av | jun 8, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Queen®

Veckans fina fredagsbukett presenterar jag i samarbete med det danska blomsterföretaget Queen® som specialiserat sig på blommande suckulenter som säljs både i kruka och som tjusiga hållbara buketter.
Dessa snittblommor är lite ovanliga i sitt slag då vattnen naturlig lagras i både stjälkarna och i bladen vilket gör att de hålla betydligt längre än vanliga snittblommor, ja faktiskt så garanterar Queen® att deras buketter står lika fina i hela 3 veckor.
En annan finess med buketten är att vattnet i vasen förblir klart och luktfritt och du behöver inte byta vatten under dessa tre veckor.
Och hur bra är idet det, det finns ju inget värre än illaluktande blomvatten!

Jag valde ju såklart en bukett med vita, och två olika nyanser av rosa blommor, älskar man rosa som jag gör så var det ett ganska så givet val.
Rosa i allmänhet gör mig glad och denna kulör i kombination med en tjusig helgbukett, som vi dessutom kommer att kunna njuta riktigt länge av är ju en riktigt härlig känsla att inleda helgen med.
Vill du spana in fler fina buketter via inspirerande bilder så finns det massor av den varan på deras instgramkonto som du hittar @queenflowers.se

Queen® bukettens finns i hela sex olika färgställningar att välja mellan och nu under vecka 23-28 säljs de tjusiga buketterna hos alla Blomsterlandet’s butiker runt om i Sverige, så håll utkik efter Queen®-loggan nästan gång du är där.
Blommor tillför ju så himla mycket extra hemtrevnad till ett hem så passa på att unna dig en bukett redan helgen.

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *