Veckans Hemnet-span blir Riddargatan 11 B

av | jun 9, 2018 | Veckans Hemnet-favorit, Veckans Inredningsnyheter

Veckans Hemnet-span blir även denna gång en klassik sekelskiftesvåning i Stockholm, och närmare bestämt är adressen för denna bostadsdröm som kom ut till försäljning så sent som nu veckan, ingen mindre än Riddargatan 11 B.
Så himla fin och det finns mycket att inspireras av om man är inredningsintresserad, ja både när det gäller smarta lösningar och fina inredningsdetaljer.
Vi kikar vidare!

Kolla in bostadens minst sagt ovanliga och fina kakelugn i blåvitt utförande, ja bara denna i sig gör ju att man gillar en bostad som den här lite extra, inte sant?

 

Så himla fint och socialt när man har tillräckligt med utrymme så att man kan möblera sitt vardagsrum med två soffor mittemot varandra, eller en soffa och fåtöljer för den delen.

Bostadens vackra spegelpardörrar är bara ett av flera tidstypiska attribut som finns bevarade, dock är det inte originalfönsterna som finns kvar vilket är lite synd.

Köket är i modern stil, ja kanske till och med lite i modernaste laget för att falla mig personligen i smaken, och jag tycker även att kontrasten medellan det vita och inslagen av trä blir lite för stor, men det är ju en smaksak som med så mycket annat.
Vill du vet mer om Riddargatan 11 B så skynda vidare till Wrede Fastighetsmäkleri som saluför objektet.

*Mäklarbilder via Wrede Fastighetsmäkleri

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *