Åhléns re-lanserar serien Vide

av | jun 7, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

För att möta den urbana, trendmedvetna kunden som vill göra medvetna och hållbara val i sitt hem, re-lanseras nu Åhlens deras varumärke VIDE inom kategorin bädd & bad med nya spännande mönster och material.
VIDE:s produkter kännetecknas av skandinavisk och modern elegans, vardaglig lyx, hög kvalitet till bra pris och produceras genomgående av hållbara, ekologiska material, och i den nya kollektionen som lanseras till hösten, finns bland annat bäddset i satin och mönstrat bäddset i percale, lyxig mjuk badfrotté samt kuddar och plädar.

De nya VIDE produkterna innefattar bland annat bäddset, lakan, örngott, kuddar, plädar, handdukar och badrock och finns tillgängliga i alla Åhléns varuhus och på åhlens.se från och med vecka 34.


*Pressbilder Åhléns

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *