Att visa en glimt från balkongen

av | jun 6, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag tänkte jag visa Dig några glimtar från vår lilla balkong som så sakta börjar komma iordning, det är lite sent jag vet, men bättre sent än aldrig!
Det blev så himla fint med vikväggarna av bambu, ja faktiskt över förväntan och ångrar mig att jag inte köpte 3 istället för två men det funkar såhär också.

Den svarta vagnen med växter och krukor är från förra året och vattenkannan har också hängt med ett tag.
Jag älskar terrakottakrukor , härligt att mixa olika typer och former och ju mer nötta och använda de ser ut desto bättre.

Där borta ser du en skymt av vårt stora olivträd som är inne på tredje året på vår balkong och som nu inför denna sommaren har fått en ny kruka storlek XL som jag hittade på Plantagen.
Utekrukorna hos Plantagen är verkligen fina och prisvärda, tycker jag.

Jutemattan väntar på att rullas ut men det avvaktar jag med det tills vårt lilla set med utemöbler har kommit, jag har nämligen beställt nya som kommer snart!
Den gröna vattenkannan hittar du HÄR.

Jag har även fixat en liten bänk med hjälp av en avlång kruka + dess fat som jag lagt upp och ned som topp och därpå har vi placerat vår lilla portabla grill som är en så kallat osfri grill.
Grillen har vi redan testat några gången och den kan jag varmt rekommendera.

Lampan Edison the Grand från Fatboy flyttade in under hösten, den tar lite plats därute men ger jättemysigt ljus därute på kvällen så den får stanna kvar trots allt, och tanken är att även en ljusslinga ska komma på plats inom kort.

Ha en fortsatt fin kväll!

1 kommentar

  1. Maria Serrano Occhio

    Så himla fint!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *