Ballingslöv ”What a Mesh”

av | jun 7, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Nyheterna från Ballingslöv har jag visat flitigt här hos mig och nu är det dags för ännu en nyhet.
Här möter naturmaterialet trä, i detta fallet solid eko en lite ruffare industrilook när Ballingslöv visar upp den moderniserade ekluckan Bistro i mattlackerad vitpigmenterad ek tillsammans med ett fantastiskt mesh-skåp i svart metall.

Ett skåp med meshluckor och benställning i stål som tydligt signalerar en designad industrilook. Luckan har en ram i svart pulverlackerad aluminium och en spegel av svartlackerad streckmetall, det som kallas mesh.
Kombinationer av olika moduler och material i köket är numera ett väl synligt inslag och man får då fördelen att köket integreras med hemmets övriga möblering.

Jag personligen gillar stilen och tycker att det svarta inslaget från skåpet och de andra detaljerna som kranen osv lättar upp den annars lite tunga ekkänslan som lätt kan uppstå när det blir för mycket av den varan på en gång.

*Pressbilder Ballingslöv

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *