Whirlpool’s lansering av W Collection

av | apr 24, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägg är skrivet i samarbete med Whirlpool*

I Milano hade jag förutom uppdragen för vår agentur Ethimo samt samarbetet med Mini Living även ett samarbete med Whirlpool inför lanseringen av deras senaste kollektion med namnet W Collection.
Whirlpool hade bjudit in ett stort pressuppbåd till deras stora monter på Eurocucina 2018 som är den del av själva mässan med enbart det senaste inom kök, och som extra krydda på moset så var den brittiske stjärnkocken Jamie Oliver där för att ge oss en lektion i matlagning och även hur man ska tänka lite mer hälsosamt genom hela matlagningsprocessen.

Det var första gången som jag såg Jamie Oliver live, och jag slogs av vilken enorm underhållare och artist han är, ja hans framträdande var både medryckande och lärorikt på samma gång.
En riktigt rolig upplevelse som kontrast till annat under mina dagar  i Milano.

Jag kikade såklart även närmare på själva nyheten i sig, W Collection som är det senaste när det gäller köksteknologi hos Whirlpool.
Riktigt snygg och stilren design med kyl och frysskåp med extra mycket utrymme, högre prestanda genomgående för samtliga produkter och i kombination med massor av smarta funktioner som håller maten fräschare längre, och inte minst även en riktigt bra funktion som hjälper alla att lyckas i köket…

W Collection har nämligen något som de kallar för 6th Sense Live App som man ansluter till sin smartphone, där man sen via deras Smart Chef får assistans med sin matlagning in i minsta detalj, ja vill du veta mer så kika HÄR
Riktigt fina produkter som jag inte skulle ha något emot att ha hemma hos mig, högt upp på önskelistan står en ny spis,ugn+ångugn samt ett nytt kylskåp.

*Bilder Inredningshjälpen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *