Helgens magiska bukett

Ikväll kikar jag in för att visa Dig den helt magiska buketten som ja kreerade med hjälp av buntarna med blommor som jag visad här i bloggen redan i lördags.
Jag använde en av mina fina Urna-vaser från Marimekko, den passa så bra i formen till vårt runda soffbord, också blir buketterna så yviga och fina tycker jag.
Jag hade tänkt visa buketten redan igår men jag var såå himla trött helt enkelt, jag tror det är på grund av pollen, så det fick vänta tills idag.

Tulpaner, årets första pioner och fjädersparris i olika rosa nyanser, kan man bli annat än glad när man har en sån fin bukett att njut av hemma?
Jag älskar att ha fina snittblommor hemma så gott som alltid, det behöver inte altid vara stora buketter som denna, utan ibland duger det lika bra med ett enkelt knippe med tulpaner eller rosor eller en grön kvist när det är riktigt knapert, haha..

Tusen tack för att du kikar in här hos mig, det är verkligen kul att se att så många kika här så ofta och det vore ännu roligare tycker jag om ni någon gång när ni har tid och lust kommentar och berättar vad ni vill se mer av (eller kanske mindre) här i bloggen.
Det vore verkligen guld värt!

Kram

3 reaktioner på “Helgens magiska bukett”

 • Anni Blomster skriver:

  Hej Anette,
  Har ganska nyligen börjat följa din blogg och tycker att den är väldigt inspirerande. Gillar dina olika typer av inlägg och tycker att du har ett fantastiskt hem.
  /Anni

 • Så fina bilder, ditt hem är verkligen magiskt!

 • Jenni Sandnes skriver:

  Hei Anette. Jeg synes du har en perfekt blanding av ”stoff” på bloggen din, derfor titter jeg innom nesten hver dag. Fortsett som du gjør. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.