Svenskt kött när det stundar grilltider (Reklam)

av | apr 25, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Sommar-tider och grilltider ”Hej hej!
Att grilla är verkligen ett gott och lättsamt sätt att tillaga sommarens alla middagar på, för även om det faktiskt går bra att grilla året om, så är det väl ändå extra härligt att grilla en ljummen sommarkväll när man kan sitt ute och äta?
Doften av grillat som sprider sig över grannskapet om sommaren är helt klart synonymt med svensk sommar för mig, så himla underbart!
Att bjuda in familj och vänner till en grillfest eller enkel middag i trädgården känns oftast betydligt enklare och mer avslappnat än om det vore en traditionell middag.
Ja, inte sällan blir det ju samling runt grillen och alla vill gärna dela med sig av sina bästa grilltips och recept, och kanske blir det även så att vi äter lite mer kött än vanligtvis?
Så, extra viktigt att i dessa stundande grilltider att påminna om att kolla efter märkningen för kött som kommer från Sverige och svenska gårdar.
Jag personligen är väldigt noga med detta och väljer alltid svenskt kött och gärna så närproducerat som möjligt.
Ett bra val både för både hälsan och för vår miljö och framtid.
Är du minsta osäker på hur märkningen ser ut när köttet kommer från Sverige så kika på videon här nedan:

Man kan ju för allt i världen även välja att grilla grönsaker, rotfrukter och allt annat som man kan tänka sig, men visst är det något alldeles speciellt med doften av tex nygrillad fläskfilé eller entrecote som man sen serverar tillsammans med sommarprimörer som sparris, nypotatis, späda morötter och knippelök i små foliepaket bredvid köttet, goda såser osv.
Busenkelt att göra, räcker till många och smakar verkligen sommar för mig.

*reklam för frånsverige.se

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *