Noterat i veckan

av | mar 24, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Hej lördag!

Näst sista dagen i en vecka som inte bjudit på så himla mycket i nyhetsväg, åtminstone inte av den där karaktären med stor wow-känsla, tycker jag.
Några nyheter har jag dock redan visat och här i detta inlägget har jag samlat lite mindre nyhet som jag tänker var lite i minsta laget för ett eget inlägg.

House of Hackney är ett London-baserat designvarumärke som jag tycker om riktigt mycket inte minst tack vare deras fantastiska mönster på textilier och tapeter.
Nu är de aktuell för ett samarbete med &Other Stories som lanserar en klädkollektion i deras anda.

Årets Pelargon har korats ute på Stockholmsmässan där trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar har gått av stapeln.
En rosa sådan med namnet Picotee Pink som odlats fram av Peter Levin som är trädgårdsmästare på Stella Växt i Kristianstad.

Svenskt Tenn har öppnat upp portarna för utställningen och designsamarbetet Capri som de gör nu i vår med modedsignern Lars Nilsson.
En kollektion med inredningstextilier; tyger och mattor med uttrycksfulla ränder och grafiska motiv, samtliga ritade för hand i akvarell, krita och tusch.
Textilierna tillverkas och trycks i Italien där kollektionen också kom till, under en vistelse i Villa San Michele på Capri.
Se mer hos Svenskt Tenn.

Indiska kämpar på och försöker märkbart skaffa sig en nu profil och senaste draget från dem är reklamkampanjen The Boho Way med ett helt nytt koncept.
”Indiska har länge stått för den kreativa livsstilen och tar nu steget längre genom att lyfta autentiska personer istället för modeller i sin reklam. Först ut att porträtteras är den svenska skådespelerskan Ana Gil de Melo Nascimento.”

I veckan var det tänkt att jag skulle åka till Stockholm, men det blev som sagt inte av denna gången och därför missade jag visningen hos Hästens av de nya kulörerna Night Shadow Blue, Light Pink och Misty Rose för deras klassiska satinbäddset Satin Pure.
Ett bäddset som har funnits i Hästens sortiment i över 20 år och är en del av deras premiumsortiment och som nu finns i totalt 9 olika kulörer

..och även presslunchen ute på Skeppsholmen där Äng Studios visade upp deras nya mattkollektion tillverkad av finaste ull från New Zealand.
En kollektion som jag endast sett via bild i inbjudan samt via instagram och några som var där, som tex Svante på Elle Decoration vars bild jag har lånat här ovan.

Danska Skagerak har lanserat deras senaste inspirationsmagasin ”Island Stories” som bjuder på vackra bilder från Bornholm den här gången.
Finns att bläddra i on-line HÄR.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *