Värsta fredagsdeppen

av | mar 23, 2018 | Livet

Den här veckan har jag fått den äran att visa upp ”Min Stil” hos Residence Magazine där jag delar med mig av bilder från mitt hem, och berättar lite om var jag hittar min inspiration, lite inredningstips, favoriter när det gäller designers och inredningsbutiker osv.
Inget deppigt i det iofs men känns lite dubbelt…

För jag går även in lite på ämnet förändring, att jag så hemskt gärna skulle vilja flytta, byta miljö och på något sätt få till en rejäl nystart…ja kanske på mer än ett plan.
Och kanske lite djupare än det som beskrivs i reportaget, både privat, med bloggen och allt annat som jag gör känns det som som.
Just nu har jag ingen plan utan allt känns bara som funderingar som svänger åt alla olika håll från ena stunden till den andra, men känslan av att sitta fast och inte komma någon vart vare sig med ena eller det andra känns som ett stor våt filt som ligger över mig just nu.
Inspirationen tryter, inget känns riktigt roligt och jag känner mig otillräcklig överallt.
Förlåt att jag bjuder på värsta fredagsdeppen, men kände att jag vill vara ärlig med hur jag känner just nu istället för att att halvhjärtat hojtat Happy Friday i vanlig ordning.
Om man bara visste hur framtiden ser ut…

Några av bilderna som är med i reportaget hos Residence ser du här i detta inlägget och vill du läsa hela intervjun med mig samt är nyfiken på vilken som är min absoluta drömsoffa, kika HÄR.
Och tack för att du så troget besöker bloggen, det gör mig så glad.5 Kommentarer

 1. Weronica - Living by W

  Ett riktigt fint reportage! Jag känner delvis igen mig i dina funderingar. Kan det vara den långa vintern som sätter spår? Hoppas på energi och inspiration till oss båda. Jag önskar dig en fin helg.

  Svara
 2. Lotta

  Tack för en fin och inspirerande blogg, älskar mest av allt dina fina bilder från ditt vackra hem och att din stil är personlig! Fortsätt så länge du orkar och tycker det är roligt, du är riktigt bra!

  Svara
 3. Christina Svärd

  Hej
  Du skriver alltid mycket bra
  Har verkligen smak som jag gillar
  I mitt fall älskar jag vitt o den stilen ändrar jag inte oavsett vad trenden säger….
  Vårt hus ligger första rad havet i Lerberget det är vår stora lycka
  Segelvägen 59
  Vi hyr ut tre bostäder med samma utsikt…
  i ena uthyrning enkel inredning. Marin o vitt. Kolla
  http://www.mysbostad.blogspot.com
  Ha en bra helg
  Hälsningar
  Christina Svärd

  Svara
 4. Eva

  Vill bara skicka en styrkekram till dig.

  Svara
 5. Helén

  Åh jag känner igen mig precis. Även jag går i dessa tankar; vem är jag, vem var jag, vart vill jag och hur ska jag ta mig dit? Många tankar som svänger fram och tillbaka. Vill så mycket men kan inte samla ihop det just nu så jag kan sortera…. men jag tror på att det till slut ska leda till något bra, med livet, med bloggen med framtiden…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *