Finaste ljusstakarna

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Söndag med tidsomställning till sommartid och våffeldagen dessutom, men här hemma hos oss har endast det första anammats, man har ju inget väl där liksom.
Våfflorna har jag blivit mätt på bara genom att kika på sociala medier igår och idag, t ex via mitt instagramflöde som har svämmats över av våfflor i olika utföranden, ja både söta och salta varianter.
Och då när alla ska göra exakt samma lika på utsatt datum, ja då blir jag lite som en motvalskärring och tänker att jag äter mina våfflor på tisdag istället.

Mina nya fina ljusstakar av glas som jag förälskade mig allra första gången som jag såg dem, och nu är de äntligen mina!
Jag har en faslig massa ljusstakar sedan tidigare men inga så här höga, med den lite ovanliga formen och av glas, så kul med några som verkligen sticker ut i från mängden.

Vill du slå till på likadana så hittar du den höga HÄR och den lägre HÄR. har jag visat dig tidigare, så himla fina och du hittar dem här om du skulle vilja slå till på en eller två du med.

Riktigt maffiga och tillverkade av glas står de där i mitt fönster och lär få stanna där ett bra tag framöver eftersom de funnits sin plats där, tycker jag.

Idag har jag varit en sväng på Plantagen och köpt lite nya tulpaner och gröna växter, bla en fin fiolfikus slog jag till på idag när det var 30% rabatt på gröna växter hos dem.
Köpte en hel massa fint och det blev inte alls dyrt om man därför med om jag skulle köpte samma hos en lite mer avancerad blomsterbutik ute på stan.

Ikväll blir det några avsnitt av någon serie och sen tidigt i säng, jag känner mig typ hur trött som helst redan nu nämligen.
Och vill du se ännu fler bilder här hemifrån och läsa intervjun med mig hos Residence Magazine så hittar du denna HÄR.

Kram

1 reaktion på “Finaste ljusstakarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.