Påsken 2018 hos Granit

av | mar 7, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag bjuder jag på ett långt härligt bildsvep med massor av inspiration skapad av butikskedjan Granit som har använt deras naturinspirerande produkter till att skapa riktigt finstämd påskkänsla.
Kanske inte så där färgsprakande som påsken hos Svenskt Tenn som jag visade i förra veckan, men härligt vårlik ändå.
Just det där att man kan sätta tonen för sin egen typ av firande både vi påsk, jul osv tycker jag att vi ser allt mer av, och det är toppen tycker jag.
Inga måsten eller krav på att det måste vara si eller så för att ”vara rätt”, man kan gör lita som man vill och tycker funkar bäst för ens eget firande.

Påskpyssel för både vuxna och barn, gör fina gå bort presenter, eller varför inte skapa fina dekorationer till det dukade påskbordet och egen blomsterarrangemang?
Ägg i alla dess former är ett stående inslag under påsken, och oavsett om man vill färga, måla dem osv så är det viktigaste för mig vad som gömmer sig innanför skalet.
Väl ekologiska ägg från frigående höns så få du verkligen goda och näringsrika ägg!

Mat i stora lass!
Vad äter du allra helst under påsken?

Jag tycker att man kan kika liten ”utanför boxen” så man inte går i fällan och lagar i stort sett samma mat som man äter under julen….inte så roligt tycker jag och kanske kan det vara kul med en vegetarisk påsk som omväxling?
Det kanske inte behöver vara helt slaviskt, men kanske lite mindre av kött och fisk och mer av det gröna?

Jag blev verkligen inspirerad av de här bilderna och hoppas att du som kikar in här hos mig blev detsamma.

Ha en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka snart igen!

*Pressbilder Granit

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Naturligt Noterat

    […] Granit är aktuella med deras allra första nummer av inspirationsmagasinet Livet, inspiration, recept för grön matlagning osv utlovas. Första numret kommer den 16/4 till alla kundmedlemmar. Vill du spana in påsken hos Granit så hittar du massor av bilder HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *