Om kvällen

av | mar 8, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Så kom kvällen till oss, jag har varit lite krasslig med migrän, antagligen för att jag oroat mig för Affe och stressat upp mig lite över hur han mår.
Pepparpeppar ta i trä så verkar han piggare och han har inte tjutit i högan sky en enda gång sedan han var hos veterinären i måndags, fingers crossed.
Lilla August har dock fått lite problem med sitt öra igen (inflammation), så den pärsen har vi också tagit oss an nu i dagarna, att bli pillat med tops i örat och att få droppar i örat är inget han gillar.

Kom på att jag glömt att visa mina nya fina ljusstakar av glas (gåva) som jag förälskade mig allra första gången som jag såg dem, och nu är de äntligen mina!
Jag har en faslig massa ljusstakar sedan tidigare men inga så här höga, med den lite ovanliga formen och av glas, så kul med några som verkligen sticker ut i från mängden.

Vill du slå till på likadana så hittar du den höga HÄR och den lägre HÄR.

Med det sagt ser vi fram emot att det snart är helg så vi kan vila upp oss en smula efter en inte så pigg och kry vecka för vare sig tvåbenta eller fyrbenta här hemma hos oss.
Och på lördag är det ju final i Mellon med fuldans och annan galenskap.
Det ska bli kul!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *