*Inlägget innehåller annonslänkar*

Igår när jag var inne på ett köpcenter hr i närheten för att hämta ut medicinen (smärtstillande) som veterinären skrivit ut till Alfred så passade jag på att köpa ett par nya jeans, ett par byxor som inte syns i bild och en uppiggande rosa tröja.
Jag provade inte i vanlig ordning, avskyr provhytter, men lovar visa kläderna på om jag gillar dem.
Rosa är den kulör som gör mig glad och just det kände jag att jag behövde en spontandos av just nu.

Hittade även ett par matchande örhängen och som du ser ett fång med rosa tulpaner som känns som ett mer eller mindre stående inslag här hemma hos oss just nu.
Ständigt inlag är även masskonsumtion av handkräm, jag vet inte varför, men så torra händer som jag har just nu har jag nog aldrig haft någonsin förr.

Och lille Affe.
Han verkar lite bättre till mods och kanske är det den smärtstillande medicinen som gör sitt, eller också så hade han bara sträckt sig eller liknande eftersom han betedde sig så konstigt i helgen?
Någon mailade mig och frågade om vi kontrollerat njurarna, och det har vi ju inte i nuläget men kanske värt att kontrollera om det blir värre igen.
Just nu myser han i sin hörna i vanlig ordning och han har t om busat lite med August tidigare dag.

Ja det var var en liten rosa rapport här hemifrån, och vill även passa på att tacka för all fin support efter mitt inlägg om Affe som jag skrev igår.
Så himla snällt och omtänksamt!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *