Att tipsa om riktigt bra söndagsshopping

av | feb 25, 2018 | Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Söndagar är riktigt bra shoppingdagar tycker jag, inte minst hemifrån när man kanske har tid över att surfa runt och kika runt och bli inspirerad.
Idag vill jag tipsa Dig om att Boozt lämnar 20% extra rabatt på massor av fina kläder, skor, accessoarer osv när du handlar för minst 999 kr (hur lätt som helst ju hahaha ) och rabatten gäller även på redan nedsatta produkter!

Som tex i stort sett hela min outfit ovan i bild som är på REA och sen ytterligare 20% rabatt på det, inte helt fy skam!
Skinnbyxor (gamla) från Day, väska från Mulberry, skor Ted Baker, min kavaj är även den ett REA-kap och kommer från Ralph Lauren och så även den kabelstickade tröjan i oversize-modell och av merinoull/kashmir

Samma sak när det gäller jeansen med extra hög midja och superskön stretch (tänk dig ett par strumpbyxor som är sköna) är nedsatta med 30% rabatt och den kabelstickade v-ringade tröjan som jag bär under kavajen är nedsatt med samma rabatt.
Mina bästa jeans någonsin!

Och ytterligare några tips!
Två fina väskor av läder från Ralph Lauren (den stora är tyvärr slutsåld) men liknande hittas HÄR och den lilla cross-body-väskan med 45% rabatt och denna finns även med leopardprint med 40% rabatt +ytterligare 20% rabatt.
Mina snygga loafers av getskinn/mocka finns HÄR samt inte minst ett par svartvita sneakers som även dessa är på REA + 20% ytterligare rabatt.
Fler fina väskor på REA från Ralph Lauren finns HÄR, själv är jag sugen på att slå till på denna variant som är en riktigt bra vardagsväska!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *