Modulär

av | feb 26, 2018 | Okategoriserade

Ny vecka nya friska tag, och rådande sportlovsveckor till trots så var det en hel del fina inredningsnyheter som fanns att visa upp under förra veckan.
Bland höjdpunkterna här hos mig fanns tex April Nyheterna hos IKEA samt samt även en Yoga-inspirerad kollektion som kommer hos dem, fina nyheter SS18 hos Lyngby Porcelain, Breaking News från Tom Dixon, ett Lagom Bathroom, en jubileumskollektion från italienska Alessi samt inte minst vårens trädgårdskollektion från Ellos med massa fina rottingmöbler bland annat.

En nyhet som dock gick mig helt förbi fram tills ganska sent igår när jag läste Trendenser’s söndagssummering , var den fina ljusstaken Modulär i polerad mässing, som är en av vårens nyheter hos Skultuna
Ljusstaken Modulär ser du ovan i bild och denna är designad av Studio Ström.

*Pressbild Skultuna

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Skultuna + Emma Olbers

    […] gemak, jag har ju sedan tidigare visat den nya vasen av Ålenius Björk och även ljusstaken Modulär. Idag var det dock dags för en lite tyngre nyhet, nämligen ett nytt designsamarbete med Emma […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *