Modulär

Ny vecka nya friska tag, och rådande sportlovsveckor till trots så var det en hel del fina inredningsnyheter som fanns att visa upp under förra veckan.
Bland höjdpunkterna här hos mig fanns tex April Nyheterna hos IKEA samt samt även en Yoga-inspirerad kollektion som kommer hos dem, fina nyheter SS18 hos Lyngby Porcelain, Breaking News från Tom Dixon, ett Lagom Bathroom, en jubileumskollektion från italienska Alessi samt inte minst vårens trädgårdskollektion från Ellos med massa fina rottingmöbler bland annat.

En nyhet som dock gick mig helt förbi fram tills ganska sent igår när jag läste Trendenser’s söndagssummering , var den fina ljusstaken Modulär i polerad mässing, som är en av vårens nyheter hos Skultuna
Ljusstaken Modulär ser du ovan i bild och denna är designad av Studio Ström.

*Pressbild Skultuna

1 reaktion på “Modulär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.