Inte Bara Blommor

av | feb 24, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Lördag med sol, så himla härligt men det var också riktigt kallt minsann på vår långpromenad, så pass att jag tog på mig min extra långa varma och sköna kappa och sen var det hur skönt som helst att strossa runt.
Innan långpromenaden hann jag även med att köpa hem godsaker till dagens middag som var räkor, goda ostar och bröd samt inte minst köpa en fin helgbukett som du ser en glimt av här ovan.
Och där ligger inte bara blommor utan lite smått och gott som fick följa med hem från Stockholm efter Stockholm Design Week.
En svart elefantkudde och det fina lövet från Svenskt Tenn, och där köpte jag även böckerna.

Helgbuketten med bla piontulpaner som jag längtar tills de har slagit ut ordentligt, och dessa har jag placerat i vasen URNA, och när jag höll på så lyckade jag bryta av en blomma, men löste detta genom att den fick ta plats lilla vasen Flower som precis som nyss nämnda vas kommer från Marimekko och är designad av Carina Seth Andersson.

Ändrade om lite på vårt sidebord vid veckostädningen och där brevis Snoopy står ett nytt pirat med flygande fåglar som du hittar HÄR
Och på tal om lampan Snoopy så vill jag passa på att påminna om att du kan köpa en egen sådan eller någon annan fin designlampa med hela 15% rabatt t om imorgon den 25/2 så passa på.

Så önskar jag Dig en fortsatt fin helg, det går så snabbt att helgen försvinner iväg i ett huj så det gäller att njuta maximalt, inte sant?

Och imorgon är det ju dags att heja på Charlotte Kalla i 3 milen i OS, det vill jag inte missa.

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *